3
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Herkesin önünde ölüme atladı

Edirne'de ailevi nedenlerden dolayı bunalıma girdiği öğrenilen genç kadın, 5 katlı binanın çatısından atlayarak intihar girişiminde bulundu. Çatıdan atlayışı kameralar tarafından saniye saniye görüntülenen genç kadın, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, eşinden bir süre önce boşandığı öğrenilen R.E., girdiği bunalımdan bir türlü kurtulamadı. Öğle saatlerinde, Binevler semtinde oturduğu 5 katlı apartmanın çatısına çıkan R.E., kendini aşağı sarkıttı. İhbar üzerine gelen polis ekipleri ve çevredeki vatandaşlar, R.E.'yi çatıdan inmesi konusunda ikna etmeye çalıştı. Eşini sevdiğini ve hala aşık olduğunu belirten genç kadın, bir ara dengesini kaybederek düşme tehlikesi atlattı. Güçlükle bulunduğu yere tutunan R.E., ısrarla eşini çok sevdiğini söyledi.

Çevredekilerin dehşetle izlediği olay sırasında, R.E.'nin atlama ihtimali üzerine aşağıya branda açıldı. Vatandaşlar ve polis, genç kadını uzun süre ikna etmeye çalıştı fakat R.E., ikna çabalarına her seferinde olumsuz yanıt verdi.

Bulunduğu yerde bir süre gökyüzüne bakan R.E., çevredekilerin korku dolu bakışları arasında kendini boşluğa bıraktı. 5. kattan hızla aşağı düşen genç kadın, açılan brandanın üzerine çakıldı. Ağır yaralanan R.E.'ye ilk müdahaleyi, olay yerinde hazır bulunan sağlık ekipleri yaptı. Ekipler, R.E.'nin boynuna boyunluk taktı.

Bu sırada olay yerine, R.E.'nin bir süre önce boşandığı eşi İ.E. geldi. Eski eşinin çatıdan atladığını duyunca büyük üzüntü yaşayan İ.E.'nin, R.E.'ye sarılmasına izin verilmedi. Ağır yaralanan R.E., ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Genç kadının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

,
Yayın Tarihi : 29 Mart 2006 Çarşamba 22:14:15
Güncelleme :29 Mart 2006 Çarşamba 22:22:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?