1
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Taze yumurta kuyruğu

Tarım Açık Cezaevi'nin satış mağazasında satılan yumurtalar tazeliği nedeniyle kapışılıyor. Tarım Açık Cezaevi'ne ait Arasta Çarşısı'ndaki satış mağazasında uzun kuyruklar oluşuyor. Vatandaşlar, önceki yıllarda buradan ucuz yumurta almak için kuyruk oluşturdukları için herkes bu kuyruğa alışmıştı.

Fakat, bu sefer kuyruk ucuz yumurta için değil de taze yumurta alabilmek için oluştu. Vatandaşlar, satış mağazasında yumurtanın günlük olduğunu belirterek, "Satış mağazasındaki yumurta fiyatı ucuz değil; hatta market fiyatının üzerinde. Fakat, biz ucuz değil, taze yumurta almak istiyoruz. Burada satılan yumurtalar günlük ve taze.

Yumurtanın yanında pek çok ürün de satılıyor. Meyve-sebze, tavuk, et ve pirinç gibi. Bizler tüketici olarak aynı fiyata daha kaliteli mal arıyoruz. Marketlerdeki yumurtalar günlük olmuyor. Raflardaki yumurtaların günlerce kaldığı oluyor" diye konuştu.

Bu arada, bazı marketlerde yumurtanın fiyatı 100 bin liradan satılırken, Tarım Açık Cezaevi Satış mağazasında ise yumurtanın fiyatı 125 bin lira.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2005 Perşembe 16:00:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?