2
Mayıs
2024
Perşembe
EĞİTİM

İstanbul Üniversitesi'nde kayıtlar

İstanbul Üniversitesi'nde kayıtlar 4-11 Eylül'de gerçekleştirilecek. İstanbul Üniversitesinde öğrenci kayıtları 4-11 Eylül tarihleri arasında Avcılar Yerleşkesi Öğrenci Kültür Merkezi'nde yapılacak.

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, cumartesi ve pazar günleri de yapılabilecek kayıtlar için İstanbul dışından
otobüsle gelecek öğrenci ve yakınlarının kayıt merkezine ulaşımı Esenler Otogarı'ndan 08.00-15.00 saatleri arasında hareket edecek servis araçlarıyla sağlanacak.

9 fakülte ve yüksekokulun öğrenci kayıtlarının yapılacağı düzenlemede, kayıt binası içinde katkı payı yatırılması için banka şubesi, fotokopi, fotoğraf çekimi gibi olanaklar hazırlandı. Kayıt işlemlerini tamamlayan öğrenciler akıllı kimlik kartlarını fakülte ve yüksekokulun mesleğinde başarılı ünlü bir mezununun elinden alacaklar.

Öte yandan, öğrenci ve yakınları için hazırlanan ''Kayıt Şenlikleri Etkinliği'' dahilinde 20 bin kişilik açıkhava konserleri düzenlendi. Ayrıca,
öğrenci ve yakınlarının sağlık sorunları için kayıtlar süresince bilgilendirme stantları da açık olacak.Kayıtlarla ilgili ayrıntılı bilgi için "www.istanbul.edu.tr'' web sayfasına başvurulabilecek.








aa
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2006 Cuma 17:16:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?