19
Mayıs
2024
Pazar
SİYASET
Belediye Sayfaları

CHP BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İSMAİL ÜNAL SEÇİM STARTI VERDİ

CHP Genel Başkanı  Deniz BAYKAL  tarafından atanan ve aynı zamanda Deniz BAYKAL'ın hemşehrisi olan, Beşiktaş Belediye Başkan Adayı  İsmail ÜNAL   Dedeman Otelinin balo salonunda verdiği kokteyl'de seçim startı verdi.

Kokteyle İstanbul Belediye Başkan Adayı Sefa SİRMEN, CHP İstanbul İl Başkanı Şinasi ÖKTEM, CHP Beşiktaş İlçe Başkanı Müslim ERİŞ, Eski Belediye Başkanı ve 2004 Yerel seçimlerde aday adayı olan Ayfer ATAY ve meclis üyesi adayları, ilçe yönetimi, basın mensupları ve  bazı partililer katıldı.   

 CHP Belediye Başkan Adayı İsmail  ÜNAL,  konuşmasının bazı bölümlerinde Belediye Başkanı Yusuf NAMOĞLU' nu da eleştirdi.

Ve   " Beşiktaş'ta halkın İsmail ÜNAL'ın kim olduğunu sorduklarını bunuda partili arkadaşların anlatacağını " ifade ederek ,  "   Beşiktaş'ı AKP ne teslim etmeyeceklerini, CHP yi zavallı gördüklerini , Program ve projelerinin hazır olduğunu, Beşiktaş'ta tüm sivil toplum örgütleri ile görüştüğünü, hazırlıklarının tamam olduğunu " söyledi.

Seçim stratejisini 3 ana bölümde özetleyen ÜNAL, insana dayalı bir belediye hizmeti anlayışı vereceklerini, ekip anlayışı ile çalışacaklarını ve projeleri arasında kültüre dayalı belediyeciliğe önem vereceğini, eğitim, sağlık ve sosyal faaliyetlerin de ön planda tutulacağını,  bunu halka anlatacağını ve eylem adamı olduğunu, aksiyonu sevdiğini ve 28 Mart'a örgütle el ele yürüyeceklerini vurguladı.  

YUSUF NAMOĞLU'NA  GÖNDERMELER :

 Belediye Başkan Adayı İsmail ÜNAL, vizyonunu planlama anlayışı ile belirlediğini, Yusuf NAMOĞLU'nun da böyle yaptığını, ancak 1960 ' lı yılların planlama anlayışına  karşı çıkamadığını, seçim çalışmaları için astırdığı afişlerin NAMOĞLU tarafından, belediye imkanlarının kullanılarak toplatıldığını, NAMOĞLU'nun 5 yıl daha Beşiktaş'ı yönetecek ekibinin olmadığını ve NAMOĞLU'nun Sivil toplum Örgütlerine hiçbir şey katmadığını " ifade etti.

İsmail ÜNAL kimdir ?

1952 yılında Antalya/ Akseki de doğdu. 1971 yılında Pertevniyal Lisesi'ni bitirdikten sonra 1977 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Bölümünden mezun oldu. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Art Ltd. Şti'nde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmektedir. Mimarlar Odası üyesidir. 1988-1998 yılları arasında Beşiktaşlılar Cemiyeti Başkanlığı görevinde bulunan ÜNAL, 1992-1994 yılları arasında BJK Yönetim Kurulu üyeliği yapmıştır. 2002 yılından  beri BJK Genel Sekreterliği görevini sürdürmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

 

 

KENTHABER - Beşiktaş/İSTANBUL
Yayın Tarihi : 6 Mart 2004 Cumartesi 22:06:39
Güncelleme :27 Mart 2004 Cumartesi 00:05:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
zafer tamer tufan IP: 85.102.194.xxx Tarih : 19.01.2009 00:16:30

BEN CHP PARTİLİ OLARAK İST BEŞİKTAŞLI YANİ DOĞMA BÜYÜME BEŞİKTAŞLIYIM AMA ŞU ANA KADAR GELMİŞ GEÇMİŞ BELEDİYE BAŞKANLARI ARASINDA BAŞKANLIĞA YAKIŞMAYAN VE SEÇİM GELDİĞİ ZAMAN VATANDAŞIN ARASINDA GÖRÜNEN BEŞİKTAŞA BELEDİYE BAŞKANI OLARAK Bİ DAHA GÖRMEK İSTEMEDİĞİM Bİ BELEDİYE BAŞKANI DİYE SORSALAR TEK İSİM İSMAİL ÜNAL DERİM. BEŞİKTAŞA BAŞKAN ADAYI OLARAK GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ BAŞKAN AYFER ATAYDIR AMA BEN BEŞİKTAŞLI OLARAK VEDE CHP Lİ OLARAKYÜZ TANE OYUM OLSA Bİ TANESİNİ İSMAİL ÜNALA VERMEM BEŞİKTAŞA BELEDİYE BAŞKANI OLACAK KİŞİ O KOLTUĞA VE CHP PARTİSİNE YAKIŞICAK KİŞİ OLMASI LAZIM AMA BENİM GÖRÜŞÜM O KOLTUĞA AYFER ATAY VEYA YUSUF NAMOĞLU GİBİ SAYGILI KİŞİLİK SAHİBİ İNSANLAR LAZIM BENİM YORUMUM BU KADAR ANLAYAN ZATEN ANLAR SAYGILAR