17
Mayıs
2024
Cuma
EKONOMİ

Zabıtaya fazla mesai ücretleri brüt 116 YTL

Karamürsel Belediye Meclisi, Şubat ayı toplantısını Belediye Başkanı İsmail Yıldırım Başkanlığında yaptı.

Belediye Meclis salonunda yapılan toplantıda, Karapınar Köyü mevzii imar planı talebi ve umama açık istirahat ve eğlence yerleri ile ilgili yerlerin tesbiti konularındaki gündem maddeleri imar komisyonu üyelerinin raporları doğrultusunda süre uzatılması oy birliği ile kabul edildi.

Belediye Zabıta personeline verilecek fazla mesai ücretleri brüt 116 YTL. olarak belirlendi ve Belediye Meclis üyelerince oy birliği ile kabul edildi.

Karamürsel Belediye Meclisinin Şubat ayı toplantısında Belediye Başkanı İsmail Yıldırım tarafından önerilen ve Meclis gündemine alınan Karamürsel ile Saraybosna’nın Stari Grad (Eski Şehir) ilçesiyle ile kardeş Şehir Protokolü imzalanması teklifi Belediye Meclisinde görüşüldü.

Geçtiğimiz hafta içinde Saraybosnaya giden ve burada çeşitli temaslarda bulunan Başkan Yıldırım, Stari Grad (Eski Şehir) Belediye Başkanı Mustafa Resiç ile iki ilçe arasında Kardeş Şehir olmak için her iki Belediye Meclisinde görüşülmek için ön protokol imzaladıklarını belirterek, “İlçemizdeki yerleşik nüfusun Balkan göçmeni. Bu açıdan Tarihi ve kültürel bağlarımız olan Saraybosna’daki kardeşlerimizle tarihi bağlarımızı pekiştirmek için kültür, sanat ve sportif alanlarda işbirliği yapacağız.” dedi.

Başkan Yıldırım tarafından Belediye Meclisine sunulan Karamürsel ile Saraybosna’nın Stari Grad (Eski Şehir) ilçesiyle ile kardeş Şehir Protokolü imzalanması teklifi Belediye Meclisi üyelerince oy birliği ile kabul edildi.

.
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2006 Salı 17:28:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?