30
Nisan
2024
Salı
SİYASET

Bakan Faruk Özak Tekirdağ'da

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, sorumluluk alanlarında yaşan sorunları yerinde incelemek ve değerlendirmek üzere çıktığı gezi çerçevesinde Tekirdağ'a geldi. 

İlk olarak valilik makamında Vali Aydın Nezih Doğan'dan ilin sorunları hakkında brifing alan Bakan Özak, daha sonra Belediye Başkanlığı'na geçerek Tekirdağ Belediye Başkanı Ahmet Aygün'den Tekirdağ ile ilgili projeler konusunda bilgi aldı. Başkan Ahmet Aygün'ün, Tekirdağ'ın hemen girişinde deniz kenarında bulunan Karayolları 18. Şube Şefliği'nin şehir dışına çıkarılarak bu alanı 5 yıldızlı otel yapma projesine sıcak baktıklarını söyleyen Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, "Karayolları olarak bizim hizmetlerimizin aksamaması yönünde alternatif bir proje sunulması durumunda biz seve seve o alanı boşaltırız. Otel projesi gerçekten çok önemli. Biz Ak Parti hükümetiyiz. Amacımız sorun çıkarmak değil hizmet etmek. Kamu yararı söz konusu olan her türlü projeye biz sıcak bakarız ve halkımıza hizmet etmekten mutluluk duyarız" dedi. 

Daha sonra AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı'na geçen Bakan Özak, burada basına kapalı olarak gerçekleştirilecek toplantı öncesi yaptığı açıklamada, sorumluluk alanlarını yerinde gezip görmek ve incelemek üzere Tekirdağ'a geldiğini belirterek, "AK Parti olarak biz Türkiye çapında en geniş anlamda örgütlenmiş bir partiyiz. buradaki başarımızı da iktidara taşıyarak gösterdik, daha sonra da belediye seçimlerindeki başarımızla bunu bir daha kanıtladık. Bundaki en büyük pay da teşkilatımızındır" diye konuştu. Teşkilat olarak tam bir birlik ve beraberlik içerisinde 2007 yılındaki genel seçimlere gireceklerini dile getiren Bakan Özak, belediye başkanlarına seslenerek, "Başarılı çalışmalar yapan belediye başkanlarımızı bir kez daha tebrik ediyorum. Belediye başkanlığı; özveri isteyen, emek isteyen, fedakarlık isteyen gerçekten çok zor bir görev. Biz de gerek böyle gezilerimizle gerek Ankara'daki çalışmalarımızla onlara halka hizmet konusunda destek olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, Tekirdağ-Kınalı ve Tekirdağ İpsala arası duble yollarının da bu yıl sonuna kadar bitirileceğini sözlerine ekledi.
.
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2006 Pazartesi 18:06:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?