30
Nisan
2024
Salı
YAŞAM

Başkan Aygün'den mahalle toplantısı

Tekirdağ Belediye Başkanı Ahmet Aygün, Çınarlı Mahallesi'nde düzenlediği 'mahalle toplantısı'nda vatandaşlarla bir araya geldi. 

Çınarlı Mahallesi'nde bir kıraathanede düzenlenen mahalle toplantısında, belediyenin çalışmaları ve gerçekleştirilecek olan projelerle ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Ahmet Aygün, vatandaşların sıkıntılarını da dinleyerek sorunlara en kısa sürede çözüm bulunacağı sözünü verdi. Göreve geldiği 2.5 yıldan bu yana sadece Tekirdağ'a hizmet heyecanı içerisinde olduklarını belirten Belediye Başkanı Ahmet Aygün, "2.5 yıllık süre içerisinde hayal olan doğalgazdan üniversiteye, demiryolundan biyolojik arıtmaya kadar birçok projeyi ya başlattık ya da başlama aşamasına getirdik. Sizlerle birlikte Tekirdağ'ı ayağı kaldıracağız" dedi. 

Mahalle toplantılarını bundan sonra düzenli olarak her hafta bir mahallede yapacaklarını dile getiren Başkan Aygün, "Bizim görmediklerimizi, bizim duymadıklarımızı sizler bize bu mahalle toplantıları ile söyleyeceksiniz. Telefonum 24 saat açık. Bizlerle ilgili bir şey duyduğunuz zaman hemen bizi arayın. Bizim başımız dik alnımız ak, veremeyecek hesabımız yok. Siyasiler 3 yerde hesap verir, sandık başında, hakim karşısında ve ahiret hayatında" diye konuştu. 

Belediyenin çalışmalarından genel olarak memnun olduklarını ifade eden Çınarlı Mahallesi sakinlerinin en çok üzerinde durdukları konu bozuk yolların yapılması oldu. Belediye Başkanı Ahmet Aygün de, yol konusunda altyapı çalışmaları ile paralel hareket ettiklerini, bozuk yolların da en kısa sürede yapılacağını söyledi.
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2006 Salı 12:37:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?