30
Nisan
2024
Salı
YAŞAM

Çorlu PTT'de scooter'lı dönem başladı

Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü tarafından posta dağıtıcılarının kullanması için Çorlu'ya tahsis edilen 5 adet scooter motosikletler hizmete girdi.
 
Çorlu'da postane binası önünde düzenlenen ve postacıların katıldığı törenle yeni scooter motosikletler hizmete girdi. Konuyla ilgili bilgi veren Çorlu PTT Müdürü Hüseyin Ceylan, PTT olarak amaçlarının vatandaşlara en hızlı ve kaliteli hizmeti sunmak olduğunu belirterek, "Posta hizmetlerinin daha hızlı yapılabilmesi için motorize gücümüzü yeniliyoruz. Bu nedenle, postacılarımızın daha hızlı dağıtım yapabilmesi için 5 adet yeni motosikleti müdürlüğümüze kazandırdık. Amacımız, en kaliteli hizmeti en hızlı biçimde sunmaktır" dedi.
 
Geçtiğimiz günlerde Doblo marka bir aracın daha hizmete girmesi ile 5 araçla hizmet veren PTT Çorlu Müdürlüğü'nün yeni scooterlar ile daha etkin hizmet vereceğini ifade eden Müdür Ceylan, "41 posta dağıtıcımız ile en iyi hizmeti vermeye gayret gösteriyoruz. PTT Genel Müdürlüğü tarafından tahsis edilen yeni scooter motosikletlerle dağıtımlarımızı hızlandıracağız" diye konuştu.
 
Bugün gelen motosikletlerle ilk sürüş denemesini yapan PTT görevlileri, acemiliklerini üzerlerinden attı. Konuşmanın ardından motosikletli postacılar toplu biçimde göreve çıkarken, bundan sonra adreslere en kısa sürede ulaşacaklarını belirtti.
.
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2006 Cuma 11:44:14
Güncelleme :11 Haziran 2006 Pazar 11:08:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?