30
Nisan
2024
Salı
YAŞAM

Çorlu'da köylüler yağmur duasına çıktı

Çorlu'ya bağlı Pınarbaşı, Paşaköy ve Uzunhacı köylerinde yağmur duası gerçekleştirildi. Yağmur duasına, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili Erdoğan Kaplan ile Çorlu Belediye Başkanı Altan Ersin de katıldı. 

CHP Tekirdağ Milletvekili Erdoğan Kaplan ile birlikte Çorlu'daki etkinliklerin ardından Paşaköy, Pınarbaşı ve Uzunhacı köylerindeki yağmur duasına katılan Çorlu Belediye Başkanı Altan Ersin, köylülerle bol bol sohbet etti. Pınarbaşı ve Paşaköy köyleri tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen yağmur duasına katılan CHP Tekirdağ Milletvekili Erdoğan Kaplan ve Çorlu Belediye Başkanı Altan Ersin, yağmur duasının ardından köy halkı ile bir süre sohbet etti. Köylülerin sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulunan Kaplan ve Ersin, burada köy halkı ile bir süre görüştükten sonra Saray'a bağlı Uzunhacı Köyü'nde gerçekleştirilen yağmur duasına katıldı. 

Uzunhacı Köyü'ndeki yağmur duasına katılan CHP Tekirdağ Milletvekili Erdoğan Kaplan ve Çorlu Belediye Başkanı Altan Ersin, burada da köy halkı ile bir süre görüş alışverişinde bulundu.
.
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2006 Salı 18:18:28
Güncelleme :23 Mayıs 2006 Salı 19:21:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?