30
Nisan
2024
Salı
YAŞAM

Engelliler için Atletizim Şenliği

Çorlu Sakatlar Derneği ve Çorlu Sakatlar Derneği İlköğretim Okulu ve İş Okulu tarafından, Trakya Bölgesi'ndeki okullarda eğitim gören zihinsel ve bedensel engellilerin katılımıyla, Çorlu General Basri Saran Stadyumu'nda Özel Çocuklar Atletizm Turnuvası düzenlendi. 

Çorlu Sakatlar Derneği tarafından organize edilen turnuvada 50, 100 ve 200 metre kız, erkek koşuları, 300 metre erkek koşuları ve 100 metre tekerlekli sandalye kategorilerinde yarışmalar düzenlendi. 

Çorlu Sakatlar Derneği İlköğretim Okulu ve İş Okulu, Çorlu Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi, Edirne İlköğretim Okulu ve İş Okulu, Edirne Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi, Uzunköprü İlköğretim Okulu ve İş Okulu, Kırklareli Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi, Şeyma Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi ve Tekirdağ Zihinsel Engelliler Vakfı Okulu'nda eğitim gören öğrencilerin katıldığı Çorlu Özel Çocuklar Atletizm Şenliği'nde tüm katılımcılara madalya verildi. 

Tüm çocukların birinci ilan edildiği yarışmaların geleneksel hale dönüştürüldüğü ve bundan sonra her yıl tekrarlanacağı kaydedildi.
.
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2006 Cuma 15:34:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?