30
Nisan
2024
Salı
YAŞAM

Kadınlardan 'Yimece' kermesi

Çorlu Belediyesi Kent Konseyi Yerel Gündem 21 Kadın Meclisi tarafından "Yimece" isimli kermes düzenleniyor. Çorlu Belediye binası arkasında yer alan otopark üzerinde yapılacak kermes, 3 gün boyunca açık kalacak.

Yerel Gündem 21 Kadın Meclisi Başkanı Neşe Benek, düzenlenecek kermeste kadınların evlerinde ürettikleri el işleri ve yemekleri satacaklarını, gelirlerinin ise bayanların kendilerinde kalacağını ifade etti.

Benek, "Bayanlarımız, evlerinde ürettikleri el işleri ve ev yemekleriyle kermesimize katılmak için Yerel Gündem 21 Kadın Meclisi'ne başvurabilir. Bu konuda Çorlulu hanımların ilgisini bekliyoruz" dedi.

"Yimece" ismini verdikleri kermesin 12-13 ve 14 Nisan tarihlerinde açık olacağını sözlerine ekleyen Benek, "Çorlu Belediye binası arkasında yer alan açık otopark alanında düzenlenecek olan kermesimizde, bayanlarımızın evlerine destek olmaları amacını taşıyoruz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2006 Perşembe 01:51:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
derya bulut IP: 92.45.154.xxx Tarih : 3.07.2012 19:35:59

ben sızın gıbı duşun muyorum kadınları ayaklandırıp ede yaşam alanlarının dar oldugunu hatırlatıyorsunuz  3 gunluk katkı kadınlarımızın neyıne yetecek yıllık anlaşma yapsaydı beledıyemız olarıbırdı bır katkı ESENKALIN SAYGILAR