27
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Bodrum’da ilginç buluşma

Antalyalı turizmci bir dostumuz Bodrum’dan aradı. Dedi ki; “Biz turizmciler neler görüyoruz bir bilsen şaşarsın. Hiçbir şey saklı kalmıyor bu dünyada. Turizmde hiçbir şeye şaşırılmaz vallahi.”
Gülüştük... ‘Hayırdır ne oldu’ diye sordum.
Bodrum’da gördüğü bir manzarayı anlattı.
Azeri İşadamı Mübariz Mansimov’un yeniden enine boyuna büyüttüğü şık bir hale getirdiği Yalıkavak’daki Marina hafta sonu ‘ağır’ konukları ağırladı. Kimleri mi?
Bekleyiniz.
Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, biliyorsunuz Antalya’nın Akseki İlçesinden...
Mimar olan Ünal, Serdar Bilgili’nin başkanlığında BJK Genel Sekreterliği’ni yürütmüştü.
Bilgili’nin Beşiktaş’da mimarı projeleri vardı. Bunları İsmail Ünal’ın ‘becerisiyle’ aşabilirdi. Serdar Bilgili, ünlü Çakıcı olayından önce kulüp başkanıyken İsmail Ünal’ın kolundan tutarak onu hemşerisi Deniz Baykal’ın karşısına çıkarmıştı; “İşte Beşiktaş’a hizmet edecen bir Antalyalı... Kendisi gerçek bir CHP’lidir (Aslında DYP kökenlidir ya), Beşiktaş’ı kaldırabilir, götürebilir” dedi. Baykal da bu sözlere inanarak Ünal’ı aday göstermişti. (CHP’den Beşiktaş’a odunu koysanız seçimi alır)
Buluşmayı bana haber veren dostum yemeği Mansimov’un düzenlediğini belirtiyor ama ben adım gibi biliyorum yemeği İsmail Ünal organize etmiştir.
Ünal, 3’ncü kez aday olabilmek için Deniz Baykal nezdinde kulis yapmıştır.
Susurluk Davası’nda ceza alan ve daha sonra tahliye olan Mehmet Ağar yaz döneminde Bodrum’dan pek ayrılmadı. Çünkü bu tatil yöresinde onu çok seven dostu vardır.
Evet yemek... Mehmet Ağar’ı kim sevmez ki. Baykal ile buluşturan da İsmail Ünal’dır.
Yani kötü niyet yoktur bu yemekte, kimse de bir ‘oyun’ içinde değildir.
Sadece sorulacak bir soru vardır; marinada ünlü İtalyan Restoran’da yenen yemeğin parasını kim vermiştir. Ama Mansimov’un İsmail Ünal ile ‘Kanka’ olduğu bilindiğinden hesap çıkmamıştır.
Azeri İşadamı Mansimov’un Yalıkavak’daki marinanın işadamı ve eski DYP Milletvekili Cefi Kamhi’den aldığını hatırlatmak gerekir.
Turizmci dostum bu bilgiyi aktarırken sadece isminin gizli kalmasını istedi.
 

Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2013 Pazartesi 14:11:46
Güncelleme :19 Ağustos 2013 Pazartesi 14:13:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?