21
Mayıs
2024
Salı
EKONOMİ

Genç işadamları sandık başında

Genç Müstakil İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şubesi 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Toplam 50 üyenin katılımıyla gerçekleştirilen genel kurul sonucunda şube başkanlığına mevcut Başkan A. Sami Çetin yeniden seçildi. Yönetim kurulu ise Adil Özlü, Gürbüz YumakoğullarıI, Süha Kökçen, Uğur Kale, Giray Yiğit, Ramazan Duyar, Osman Sarıtaş, Süleyman Bilkay, Özgür Şenoğlu, Ali Kök'ten oluştu.

Seçim sonrası üyelere bir teşekkür konuşması yapan Başkan Sami Çetin, 4. dönemde Genç MÜSİAD olarak genç müteşebbisler ile çok daha iyi projelere imza atacaklarını söyledi. Çetin, "Teşkilatlanmada 4. yılı geride bırakırken, üniversite öğrencileri, üst düzey yöneticiler ve genç girişimcilerden oluşan geniş bir yelpazeye sahip üye yapıları ile istikrarla büyüyoruz. 2006 yılı önceliklerinde birinci sırayı eğitime vereceğiz. Üniversite öğrencileri için burs katkısından, staj imkanlarına kadar bir çok proje geliştirdik" dedi.

Çetin, Genç MÜSİAD'ın yapısı itibariyle bir komite olmanın yanı sıra, genç girişimciler için tecrübe birikimlerinin paylaşıldığı bir okul olduğunu da sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2005 Çarşamba 20:17:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Berk TUNCA IP: 85.98.60.xxx Tarih : 11.06.2006 01:45:13
MÜSİAD ın ülke ekonomisine ilişkin değerlendirmelerin ne kadar doğru sonuçlar verdiği düşünülerse MÜSİAD ın geleceği olacak olan GENÇ MÜSİAD a dikkat diyorum..Bu gençler , bu isimler önümüzdeki yıllarda başarılı projelere imza atacaklardır.Bulunacakları kademelerde küçümsenemeyecek kadar etkin olacaktır.MÜSİAD ı tebrik etmek lazım..