21
Mayıs
2024
Salı
SİYASET

Brezilya değil Antalya

Brezilyalı samba ekibi Viva Brazil Tropical Samba, Türkiye turnesi kapsamında Antalya Clup Arma'da sahne aldı. İzleyicileri coşturan grup, samba dersi vermeyi de ihmal etmedi. Antalya'da yaz tüm hızıyla devam ederken, eğlence mekanları birbirinden ilginç gösterilere sahne oluyor.

Clup Arma'da düzenlenen bir etkinlikle Viva Brazil Tropical Samba grubu bir gösteri yaptı. Gecenin ilerleyen saatlarinde sahneye çıkan 2 erkek ve 6 bayan sambacıdan oluşan grup, 5 farklı samba dansı sergiledi. İzleyicileri büyüleyen sambacılara Arma'yı dolduran turistlerin ilgisi yoğun olurken, gösteriler 2 saat boyunca devam etti.

Grubun güzel kızları, şovlarını tamamlamalarının ardından pistten inerek, ellerinden tuttukları konukları sahneye götürdüler. Sahnede izleyicilerle beraber dans etmeye devam eden Brezilyalılar, samba dersi vermeyi de ihmal etmedi.

Turistlerin samba konusunda maharetli oldukları göze çarparken, bazı konuklar da sambacıları fotoğraflamak için birbiriyle yarıştı. Ayrıca, zaman zaman yapılan havai fişek gösterileri de beğeni topladı.

Öte yandan, sambacılar Türkiye'ye her gelişlerinde farklı bir haz duyduklarını, Türkler'in çok arkadaş canlısı olduklarını dile getirdiler.

Sambacıların sahneyi terk etmesinin ardından müzik eşliğinde eğlenmeye devam eden turistler, sabahın ilk ışıklarına kadar dans ederek stres attı.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2005 Cumartesi 17:36:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?