21
Mayıs
2024
Salı
SİYASET

DSP Lideri Sezer'in Antalya ziyareti

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Zeki Sezer, Antalya'ya her geldiğinde farklı bir güzellik yaşadığını belirterek, "Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Antalya hiç kuşkusuz dünyanın en güzel şehridir' sözüne katılmamak elde değildir" dedi.
 
Bu yıl 16.'sı düzenlenen Güvenlik ve İşbirliği Konferansı'na katılmak için Antalya'ya gelen DSP lideri Sezer, yoğun bir parti programının içinde olduklarını ve birçok ilde mitingler düzenlediklerini söyledi. Halkın ilgisinden çok memnun olduğunu kaydeden Sezer, "Antalya'ya ne zaman gelsem, sanki Türkiye'nin farklı bir güzelliğini yaşıyorum. Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Antalya hiç kuşkusuz dünyanın en güzel şehridir' sözüne katılmamak elde değildir. Ancak bu güzel şehrin kamu mallarına yönelik talan ve peşkeş çekildiğini görmek bizi çok üzmektedir. Bunun önüne geçebilmek için, Antalya halkını direnmeye ve bu güzel kentin yok olmaması için sahip çıkmaya davet ediyorum. Antalya halkına ait olan Lara Kent Parkı'nın verilmesi, Vakıf Zeytinliği'nin de 'peşkeş' için verilme aşamasında olduğunu takip etmekteyiz. Demokratik Sol Parti olarak Antalya'da yaşanan tüm olumsuzlukları yakından biliyoruz" diye konuştu.
 
AK Parti iktidarının turizme ciddi tanıtım yatırımı yapmadığını iddia eden Sezer, "Çiftçilerin de durumu ortada. Eskiden çiftçilerin doğal afetten şikayetçi olduğunu biliyorduk. Şimdiyse bu iktidarın 'afetine' tutulmuşlardır. Yani doğal afetin yanına, AK Parti afeti de eklenince, çiftçilerin ve tarımın sonu hazırlanmış oldu. İktidar sürekli büyümeden bahsediyor. Peki büyüme varsa işsizlik niye var? Memurun, işçinin, emeklinin alım gücü niye geriliyor? İthalata, borçlanmaya, geleceğimizi karartmaya dayalı bir büyüme var" ifadelerini kullandı.
İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2006 Çarşamba 18:46:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?