22
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

Kabine Antalya'da

Bayramlarını Antalya'da geçiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, partililerle bayramlaştı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, AK Parti İl Başkanlığı'nda partililerle bayramlaştı.

Konuşmalarına herkesin bayramını kutlayarak başlayan Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, "Allah'a şükürler olsun ki, milletimizin huzuruna hükümetin başarısızlığına mazeret arayan bakanlar olarak çıkmıyoruz" dedi.

Antalya'nın belediyecilik çalışmalarının oldukça başarılı olduğunu belirten Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve AK Parti İl Teşkilatı'na teşekkürlerini sundu. İktidarda bir parti olduğunu belirten Gönül, "Şu an iktidar olmaya göz diken, iktidarın yerinde olmak isteyen 48 parti var. Bunların her biri çekiştiriyor ki, iktidar düşse de biz geçsek" şeklinde konuştu.

Milletlerin tarihinde 3-5 senenin kısa gibi gözüktüğünün altına çizen Gönül, "Turgut Özal'ın Cumhurbaşkanlığı'na çıkışından sonraki 11 yıl Türkiye için bir kayıptır. 1994, 2000 Kasım ve 2001 Şubat krizleri buna örnektir" dedi.

AK Parti'ye verilen oyların her geçen gün daha da arttığını söyleyen Çetinkaya, "Biz sizinle yola çıktık. Sizsiz olan hiçbir günümüz olamaz. Olduğu takdirde o günü lanetliyoruz. Milletimizden yoksun olduğumuz takdirde emanete hıyanet etmiş oluruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından bakanlar partililerin eşliğinde il binasından ayrıldı.

.
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2005 Cuma 17:42:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
adnan uğurlu IP: 85.96.76.xxx Tarih : 7.11.2005 23:07:47
gerçekten antalya nın sorunları içinmi , yoksa tatil içinmi geldiler sayın bakanlar acaba çok merak ediyoruz...