1
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

Başkan Ketenalp: Her türlü eleştiriye açığım

Bingöl Belediye Başkanı Hacı Ketenalp, göreve geldiği günden itibaren yaptığı çalışmalar hakkında basın mensuplarına bilgi verdi. Belediye Konferans Salonu'nda düzenlenen yemekli toplantıda seçimlerden sonra yapılan icraatlar anlatıldı.

Başkan Ketenalp, 28 Mart 2003 Yerel Seçimleri sonrasında halkın teveccühüyle geldiği görevi en iyi şekilde yerine getirmek için tüm gayretleriyle çalıştıklarını belirtti. Seçim öncesi vaat ettikleri çalışmaları yerine getirmek için yoğun çaba sarf ettiklerini söyleyen Ketenalp, hizmetlerdeki eksiklikler dolayısıyla her türlü eleştiriye hazır olduklarını dile getirdi.

Başkan Ketenalp, "Her şey Bingöl için sloganıyla çıktığımız bu yolda çok kıt imkanlarla hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Bu yıl hedeflediğimiz tüm çalışmalar imkanlarımız nispetinde tamamlanmaktadır. Seçimlerden önce halkımıza vaat ettiğimiz çalışmalar teker teker yapılmaktadır. Amacımız yaşanabilir bir kent oluşturmaktır. 2006 yılı çalışma planını çıkardık ve halkımızın sıkıntı yaşamaması için gerekli tüm hizmetleri sunacağız" dedi.

Hacı Ketenalp, daha iyi hizmet için halkın eleştirilerine ve önerilerine açık olduklarını da sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2005 Cumartesi 19:14:37
Güncelleme :27 Ağustos 2005 Cumartesi 19:17:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?