4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAĞLIK

SSK’lı hastalara müjde

Sosyal Sigortalar Kurumu ile radyoloji uzmanı Dr. Mustafa Afşin arasında yapılan protokol gereği, sigortalı hastalar ultrasonografi, mamografi ve diğer radyoloji tetkiklerini ücretsiz olarak özel muayenehanede yaptırabilecekler.

İmzalanan protokol hakkında bilgi veren Dr. Afşin kendisinin aynı zamanda Erzincan Devlet hastanesinde çalıştığını belirterek, mesai saatleri dışında özel muayenehanesinde ücretsiz olarak SSK hastalarının radyolojik tetkiklerinin yapıldığını söyledi.

Bu uygulama sayesinde devlet hastanesindeki yığılmaların kısa bir süre içerisinde sona ereceğini vurgulayan Dr. Mustafa Afşin, "SSK Genel Müdürlüğü'ne haziran ayı içerisinde müracaatta bulundum ve geçen ayın sonu itibariyle başvurum onaylandı. 31 Ekim tarihi itibariyle sigortalı hastalara para talep etmeden ultrasonografi, mamografi ve diğer radyoloji tetkiklerini yapılacak. Hastaneye giden muayene olan hastalar Eğer SSK’lı ise istek formları ile beraber buraya geldikleri takdirde emekli iseler sağlık karnelerinin fotokopilerini çalışıyor iseler vizite kağıtlarının fotokopilerini alıyoruz ve herhangi bir ücret talep etmeden bu hizmeti veriyoruz" dedi.

Erzincan devlet hastanesinde de bu hizmetler mevcuttur. Fakat Devlet hastanesinde

Yasin Köz / Kenthaber / Erzincan
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2005 Perşembe 09:15:35
Güncelleme :24 Kasım 2005 Perşembe 12:15:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?