3
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Hakari'de yeni senenin ilk bebeği

Irak sınırında bulunan Hakkari'de, 2008 yılının ilk bebeği dünyaya geldi.

Hakkari Devlet Hastanesi'nde 2008 yılının ilk dakikalarında dünyaya gelen İbrahim ve Gülbahar Aşan çiftinin kız çocuğu aileyi mutluluğa boğdu. Aşan ailesi yeni dünyaya gelen dördüncü çocukları ile yeni yılı hastanede geçirdi.

Önceki gün aniden rahatsızlanan Gülbahar Aşan eşi tarafından Hakkari Devlet Hastanesi Doğum Servisi'ne kaldırıldı. Burada müşahede altına alınan Gülbahar Aşan, dün gece saat 00.01 sıralarında doğum yaptı. 2008 yılının ilk dakikasında dünyaya gelen bebek ailede sevince neden oldu. Aşan çiftçi, 4. çocuğu olarak dünyaya gelen ve sağlık durumu iyi olan kızlarına henüz isim vermedi. Normal doğumla dünyaya gelen bebek Hakkari'de 2008 yılının ilk bebeği unvanını aldı.

Baba İbrahim Aşan, Hakkari'de 2008 yılının ilk bebeğine sahip olmalarından dolayı ayrı bir mutluluk yaşadıklarını söyledi. Aşan, yeni yılı hastanede geçirdiklerini ancak, buna rağmen çok mutlu olduklarını dile getirerek, "Bu 4. çocuğum oldu. Bebeğimizin cinsiyeti kız. Ancak kendisine daha isim koymadık. Bebeğimizin ismini annesi koyacak. Ayrıca bizim için kız veya erkek olması fark etmiyor. Önemli olan hayırlı bir evlat olmasıdır. İnşallah hayırlı bir evlat olur" dedi.

Yeni yılın ilk bebeğini dünyaya getiren anne Gülbahar Aşan ise, çok mutlu olduğunu söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2008 Salı 16:07:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
esmanur asan IP: 78.160.183.xxx Tarih : 3.01.2009 11:10:08

hosgeldin bebeğim