3
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Kızılay'dan yardım kumbaraları

Kızılay Muş Şube Başkanlığı, yoksul ve yardıma muhtaç vatandaşlar ile Pakistan'daki depremzedelere yardım için resmi kurumların girişlerine kumbaralar bıraktı.

Kızılay Muş Şube Başkanlığı, vatandaşların Kızılay'a yapacağı küçük miktarlı yardımları değerlendirmek amacıyla kumbara devri başlattı. Muş Valiliği ve adliye girişlerine camdan yapılmış kumbaralar bırakan Kızılay Muş Şube Başkanlığı, Emniyet Müdürlüğü ve hava alanı girişine de önümüzdeki günlerde bırakarak yardım yapmak isteyen vatandaşlara ulaşmayı planlıyor.

Küçük ölçekli yardımların birikmesiyle büyük işler yapılacağına inandıklarını söyleyen Kızılay Muş Şube Başkanı Cengiz Koç, kumbaraların sürekli olarak tespit edilen yerlerde kalacağını belirtti. Kızılay'ın yapılan yardımlarla ayakta kaldığını anlatan Cengiz Koç, "Biz kumbaraları güvenli ve özellikle x-ray cihazlarının bulunduğu yerlere bıraktık. Buradarda vatandaşlar ceplerindeki bozuk paraları Kızılay'a bağışlayabilirler. Bu yardımlar ilk etapta küçük görünebilir ama biriktiği zaman önemli fayda sağlayabilecektir. Bu kumbaralarda toplanan paralar ile Muş'taki yoksul ve yardıma muhtaç vatandaşlarımız ile Pakistan'daki depremzede çocuklara yardım yapmayı planlıyoruz. Özellike Pakistanlı çocuklar için mama ihtiyacını karşılayacağız" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2005 Salı 14:39:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?