2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Belediye Vanspor kazanmaya alıştı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig 5. Grup'ta mücadele eden Belediye Vanspor'da Mardinspor galibiyetinin sevinci yaşanırken, teknik direktör Murat Bölükbaşı, takımda giderek kazanma felsefesinin oturduğunu söyledi. 

Geçtiğimiz hafta sonu kendi evinde Mardinspor'u mağlup eden Belediye Vanspor Teknik Direktörü Murat Bölükbaşı, İHA muhabirine karşılaşmayla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Mardinspor ve Elazığspor maçlarının lig yolunda kazanılması gereken karşılaşmalar olduğunu ifade eden Bölükbaşı, bunlardan birini kayıpsız kapatmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
 
Aynı şekilde haftaya Elazığspor maçında da 3 puan alarak haftayı kayıpsız kapatmayı hedeflediklerini anlatan Bölükbaşı, "Dün Mardinspor karşısında geriye düşmemize rağmen, inancını kaybetmeyen, mücadele eden bir Vanspor takımı vardı. Oyun planımızda rakibe baskılı bir oyun kurarak onlara imkan vermemekti. 

Fakat hiç beklemediğimiz bir anda oluşan bir hatadan dolayı gol pozisyonu yok iken topu kalemizde gördük. Bu bizi çok şaşırttığı gibi takımın afallamasına neden oldu. Fakat oyuncularım oyun disiplininden kopmadan tekrar rakibe yüklenerek, goller kaçırdık. Oyun içerisinde bazı mevkilerdeki eksiklerimizi de gözlemleyerek yerinde oyuncu değişiklikleri yaptık. 2. devrede daha keyifli ve daha baskılı bir oyun sergiledik ve bu baskımız sonuç vermeye başladı. Oyuncularımın 1-0 yenik iken bile geriden gelerek maç kazanmaları buna güçlerinin olduğuna inanmalarıdır. Kaç haftadır hep gerilerden gelip oyunu alıyoruz. Bu da takımızda bu felsefenin oturduğunun bir göstergesidir" dedi. 

Lige verilmeyen aradan dolayı önümüzdeki hafta kendi evinde karşılaşacağı Elazığspor maçıyla da ilgili açıklamalarda bulunan Murat Bölükbaşı şöyle konuştu; 

"Elazığspor bugün ligin en alt sıralarında olabilir. Fakat bizim için rakibin kim olduğu önemli değildir. Kesinlikle hiçbir takımı küçümsemeyiz. Bugün lider İskenderun Demir Çelik de bizim için aynı Elazığspor da. Haftaya da Elazığ karşısında hiç bir hataya meyil vermeden aynı ciddiyet içerisinde 3 puanı almayı hedefliyoruz."

iha
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 14:46:23
Güncelleme :27 Ekim 2008 Pazartesi 14:51:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yunus uçar IP: 194.27.242.xxx Tarih : 6.11.2008 09:52:46

helal be belediye vanımızın gururu oldunuz daha iyi sonuçlar için elele.