2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Eski Hoca'dan yeni Hoca'ya yemek

Belediye Vanspor eski Teknik Direktörü Mehmet Tuğrul, yardımcı hocaları ile birlikte takımın yeni hocası Murat Bölükbaşı ve ekibine yemek verdi. 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig B kategorisinde mücadele eden Belediye Vanspor'un eski Teknik Direktörü Mehmet Tuğrul, yeni ekip ile yemekte bir araya geldi. Özel bir lokantada yiyilen yemekte yeni ekibe başarılar dileyen Mehmet Tuğrul, Murat Bölükbaşı ve ekibinin ligdeki gidişatın iyi olduğunu söyledi. Tuğrul, eski ekip olarak yeni teknik heyetin yanında olduklarını hissettirmek, kendilerinden istenilen her türlü desteği vermek amacında olduklarını belirtti. 

Belediye Vanspor Teknik Direktörü Murat Bölükbaşı ise verilen yemek ve kendilerine sunulan destekten dolayı Tuğrul ve ekibine teşekkür ederek, böylesi bir dayanışmayı takımın başından giden hiçbir teknik hocanın sergileyemeyeceğini belirtti. Göreve geldikleri günden itibaren Tuğrul ve ekibinden büyük destekler gördüklerini vurgulayan Bölükbaşı, bu tür dayanışmanın hiç bir takımda olmadığını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2008 Cuma 10:31:45
Güncelleme :7 Kasım 2008 Cuma 10:45:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?