2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Murat Bölükbaşı ile imza yarın

Belediye Vanspor Spor Kulübü Başkanı Birol Duman, Siirtspor'un eski hocası Murat Bölükbaşı ile her türlü konuda anlaşmanın sağlandığını ifade ederek, imza töreninin yarın yapılacağını söyledi. 

Boş kalan teknik direktörlüğü arayışları ile ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Birol Duman, Mehmet Şahan'ın tesis şartlarından dolayı karardan vazgeçmesi üzerine Murat Bölükbaşı ile görüştüklerini ve prensipte anlaştıklarını belirtti. 

Bölükbaşı'nın Van'a gelmesiyle birlikte kendisiyle yüz yüze yapılan görüşmede ile her türlü konuda anlaşmanın sağlandığını ifade eden Duman, resmi sözleşme imza töreninin Van Belediye Başkanı Burhan Yenigün'ün talimatı üzerine yarına ertelendiğini kaydetti. Duman, Başkan Yenigün'ün katılımı ile Gaskispor karşılaşması öncesi resmi sözleşmenin imzalanacağını anlattı. 

Artık yola Murat Bölükbaşı ile devam edeceklerini vurgulayan Duman, "Yeni hocamızla birlikte takımızın iyi yerlere geleceğine inanıyoruz. Futbolcularımızın kapasiteleri de ortadadır. Her türlü zorluğu başararak iyi bir yere geleceklerini biliyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2008 Perşembe 11:29:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?