2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Belediye Vanspor maça hazırlanıyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig B Kategorisi'nde mücadele eden Belediye Vanspor Teknik Direktörü Murat Bölükbaşı, Van halkına karşı sorumluluklarının bulunduğunu ifade ederek, tüm karşılaşmalara bu ciddiyetle çıktıklarını söyledi. 

Ligin 15. haftasında liderlik koltuğuna oturan Belediye Vanspor, Gaskispor hazırlıklarına ara vermeden başladı. Şahabettin Özarslaner Tesisleri'nde Teknik Direktörü Murat Bölükbaşı'nın gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanda kırmızı-siyahlı futbolcular düz koşu ve ısınma hareketleriyle çalışmalarını tamamladı. 

Antrenman sonrası geçtiğimiz hafta sonu Şanlıurfaspor galibiyeti ve ligin 16. haftasında karşılaşacağı Gaskispor karşılaşması ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Murat Bölükbaşı, Şanlıurfaspor karşılaşmasının kendileri açısından büyük önem arz ettiğini belirtti. 

Tüm maçlarının da aynı şekilde bu öneme sahip olduğunu ifade eden Bölükbaşı üzerlerinde içeride kazanamamanın gerginliğinin bulunduğunu kaydetti. Şanlıurfa karşısında 4 golle bu sıkıntıyı aşmanın ve çıkışlarını sürdürmenin mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Bölükbaşı, Ligin 15. haftası sonunda liderlik koltuğuna oturarak, Van halkına çifte bayram yaşatmalarından dolayı da gururlu olduklarını anlattı.
 
Karşılaşacakları önemli maçların bulunduğunu ve bu yüzden rehavete kapılmadıklarını da sözlerine ekleyen Bölükbaşı, "Van halkına karşı sorumluluğumuz bulunmaktadır. Futbolcularımda bu ciddiyetle yakalanan ekip ruhuyla birlikte sahaya çıkıyor ve istedikleri futbolu sahaya yansıtıyor. Rakiplerimizin ne yaptığı bizim için önemli değil. Önemli olan bizim sahada ne yapmak istediğimizdir. Kendi futbol anlayışımızı sahaya yansıttığımız vakit karşımızda hiç bir takım duramayacaktır. Kesinlikle rakiplerimizi hiç bir zaman küçümsemedik ve küçümsemeyiz. Tüm rakiplerimiz güçlü kadrolara sahip bizde bu karşılaşmalarımıza ciddiyetle çıkarak, takım ruhu içerisinde mücadele ediyoruz. Futbolcularıma her zaman güveniyorum. Onların bu uyumu ve birlikteliği sayesinde yenemeyeceğimiz takım yoktur. Önümüzde Gaskispor karşılaşması var. Aynı ruh ve uyumla bu karşılaşmayı kazanmayı hedefliyoruz. Oradan da puan veya puanlarla dönerek, play-off çıkışımızı zora sokmak istemiyoruz. Çünkü 2 ve 3. sırada bulunan rakiplerimizin kazanması durumunda biz yenilirsek 3.'cülüğe düşeceğiz. Bunun bilincinde sahaya çıkarak haftayı puansız kapatmak istiyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2008 Salı 17:07:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
lokman yiğit IP: 78.167.167.xxx Tarih : 13.12.2008 15:46:36

inşallah bu maçıda alacaz ve liderlik koltuğuna sıkı sıkı sarılıp birdahada inmeyecez hadi grup karakobralar VANLI VEREM BARZO