3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Bölükbaşı'ndan Play Off açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig B Kategorisi'nde mücadele eden Belediye Vanspor Teknik Direktörü, Murat Bölükbaşı, ligin bitimine 1 hafta kala yükselme grubunu garantilemelerinden dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, "Bank Asya 1. Ligi'ne çıkmanın zor olmadığı kadar kolay da gözükmüyor" dedi. 

Belediye Vanspor'un ligin 17. haftasında kendi evinde konuk ettiği İskenderun Demir Çelikspor'u 3-2 yenerek, play-offu garantilemesinin sevinci sürerken, Teknik Direktörü Murat Bölükbaşı futbolcularına 6 gün izin verdi. Konu ile ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Bölükbaşı, İskenderun Demir Çelikspor karşılaşmasının kendileri açısında kazanılması gereken bir maç olduğunu belirtti. 

Bu zor engeli de aşarak, play-offu garantileridiklerinden dolayı son derece mutlu olduklarını ifade eden Bölükbaşı, Van halkına da bunu tattırmanın ayrı mutluluk olduğunu kaydetti. 

İskenderun Demir Çelikspor karşılaşmasının keyifli geçtiğini, taraftarlar ve mülki idare amirlerinin güzel bir maç izlediklerini anlatan Bölükbaşı, "Play-off'ta da aynı performansı sergileyerek, Bank Asya 1. Ligi'ne çıkmak istiyoruz. Öncelikli hedefimiz budur. Ama öncelikle yapmamız gereken bazı konular bulunuyor. Öncelikle futbolcularımızın içeride bulunan paralarını ödeyeceğiz. Ardından eksik mevkilerimiz için yeni futbolcular transfer edeceğiz. Daha sonra önümüzdeki haftanın başında iyi bir kamp dönemi geçirmek istiyoruz. Bank Asya 1. Ligi'ne çıkmak zor olmadığı gibi kolay da değildir. Bu yüzden hep birlikte kenetlenerek, inanarak, bunu başaracağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2008 Pazartesi 17:36:29
Güncelleme :22 Aralık 2008 Pazartesi 18:28:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?