2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Belediye Vanspor maça hazır

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig 5. Grup'ta mücadele edecek olan Belediye Vanspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Elazığspor maçının hazırlıklarını yaptığı çift kale maçla tamamladı.


Atatürk Şehir Stadyumu'nda Teknik Direktör Mehmet Tuğrul'un nezaretinde yapılan antrenmanda, oyuncuların hırslı oldukları gözlendi. Kırmızı-siyahlı futbolcular düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından yaptıkları çift kale maçı ile hazırlıklarını tamamladı.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Teknik Direktör Mehmet Tuğrul, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Elazığspor maçından 3 puan alarak lige puanla başlamak istediklerini belirtti. Sporcuların moralinin yüksek olduğunu ifade eden Tuğrul, transfer konusunda her kesimden olumlu tepkiler aldıklarını ifade etti.

Tuğrul, çok iyi bir kadro kurduklarını belirterek, "Ekonomik sıkıntıların da çözülmesiyle birlikte takım daha iyi hale gelecektir. Şuan tek düşüncemiz Elazığspor maçını kazanmaktır. Elazığspor iyi bir ekiptir. Biz de Belediye Vanspor olarak ilimize yakışır şekilde mücadele edip puanla döneceğiz. Ardından Türkiye Fortis Kupası için Mardin'e gideceğiz. Rakiplerimizden en iyi sonucu alarak hem kupada, hem de ligde yolumuza devam etmek istiyoruz. Bir hafta içerisinde 3 maç yapacağız. Bu takımımızı fizik kondisyon açısından pasif düşürmeyecek, aksine takımın kendisine olan güveniyle birlikte motivasyonu artıracaktır. Elazığsporla startını vereceğimiz ligin ilimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2008 Cuma 10:19:57
Güncelleme :29 Ağustos 2008 Cuma 10:23:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?