3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Taraftar takımına sahip çık!

Van Belediye Başkanı Burhan Yenigün, yıllarca özlenen profesyonel lig heyecanını yakalamışken, başarının zirvesine ulaştırılması gerektiğini ifade ederek, "Vanspor'a gönül verenlerin takıma sahip çıkmasını bekliyorum" dedi.


Başkan Burhan Yenigün, 2008 2009 sezonunda 2. Lig B Kategorisinde mücadelece edecek olan Belediye Vanspor'un hazırlıklarını çalışmalarını izledi. Atatürk Şehir Stadyum'na yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gelen Başkan Yenigün, iyi bir kadro kurduklarını belirtti.

Vanspor'un idmanlar başta olmak bütün maçlarına taraftarları beklediklerini anlatan Başkan Yenigün, "Takım ruhu olmadan ilerlemek mümkün değil. Taraftarıyla, yönetimiyle ve futbolcularımızla bir bütün olmak zorundayız. Taraftarsız bir takım sudan çıkmış balığa benzer. Bu balığında ömrü az olur.

Bütün Vanlılarıa, Van'a gönül verenlere seslenmek istiyorum. Bu takım hepimizin buna sahip çıkmak zorundayız. Yıllarca özlenen profesyonel lig heyecanını yakalamışken, başarının zirvesine ulaştırmalıyız. Bu takım ne benim, ne de yönetimindir. Takım, sahiplenen Vanlılarındır. Ben ve yönetimim bu takıma sahip çıktık. 2. Lig'e kadar çıkardık.

Bundan sonraki görev Van'a ve Vanlıya gönül verenlere düşüyor. Herkesin takıma sahip çıkmasını bekliyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2008 Pazar 09:46:03
Güncelleme :24 Ağustos 2008 Pazar 09:55:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?