4
Mayıs
2024
Cumartesi
EKONOMİ

Camcılar oy birliğiyle yine Altıngöl'ü seçti

İzmir Hernevi Camcılar ve Aynacılar Esnaf Odası Olağan Genel Kurul Toplantısı, bugün gerçekleştirildi. Odanın kurucusu ve 40 yıllık başkanı Cahit Altıngöl, oy birliği ile tekrar başkan oldu.

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) eski hizmet binasında gerçekleştirilen İzmir Hernevi Camcılar ve Aynacılar Esnaf Odası Olağan Genel Kurul Toplantısı'na, Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Ferruh Güneş, Bağ-Kur İl Müdürü Necati Çetiner, İESOB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Susam ve İzmir Ticaret Odası (İZTO) Meclis Başkanı Necip Kalkan ile oda başkanları katıldı.

Divan başkanlığını İESOB Başkan Vekili Zekeriya Mutlu'nun yaptığı olağan genel kurul toplantısında konuşan İESOB Başkanı Mehmet Ali Susam, camcılık sektörünün önemine değindi. Daha fazla ihracat yapılması gerektiğine dikkat çeken Başkan Susam, "Ekonomimizde önemli yere sahip olan bu sektörün, daha da canlanması için çalışmamız gerekiyor. Örneğin, sanatla camcılığı kaynaştırabiliriz. Böylece hem ihracat artar, hem de bir anlamda kayıt dışılığın önüne geçmiş oluruz" dedi.

İZTO Meclis Başkanı Necip Kalkan ise, odanın 40 yıllık başkanı Cahit Altıngöl'ü, 'İz Bırakanlar' dizisindeki karakterlere benzettiğini belirterek, "Bu oda üyeleri çok şanslı. Çünkü, Cahit Altıngöl gibi bir başkanları var. Cahit Altıngöl, esnafın babasıdır. Bana, gençliğimde büyük yardımları oldu. Şu anda büyük bir odanın meclis başkanı olabilirim ama bunu her şeyiyle ona borçluyum. Beni, buralara getiren kendisidir.

Cahit Altıngöl'ün çırağı olmaktan dolayı çok mutluyum" diye konuştu. Konuşmalardan sonra seçime geçildi. Cahit Altıngöl, oy birliği ile tekrar odanın yönetim kurulu başkanlığına getirildi. Yönetim Kurulu Asil Üyeleri, Burhan Kocataş, İlyas Uğur, H.Emre Zeybek, Bilal Yeşil, Cemal Aktarıcı ve Sadi Kır olurken; Denetim Kurulu Asil Üyeleri ise İlhami Atak, İsmail Aytimur ve Memduh Şahin oldu.

.
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2005 Pazartesi 01:06:57
Güncelleme :21 Kasım 2005 Pazartesi 01:10:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?