9
Mayıs
2024
Perşembe
EKONOMİ

İZair ramazanda 35 YTL'ye uçacak

İzmir Hava Yolları (İZair) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, ramazan süresince, bütün hatlarda uçuşları, fiyatları 35 YTL'den başlayacak şekilde yeniden düzenlediklerini bildirdi.

Demirtaş, yaptığı açıklamada, Ramazan ayını kapsayan yeni bir kampanya başlattıklarını belirterek, bir uçakta sadece 1-2 değil, 15 koltuğu 35 YTL'den yolculara sunduklarını, bu sürede 8010 bileti, vergi ve harçlar da dahil olmak üzere bu fiyattan satacaklarını belirtti.

Demirtaş, şunları kaydetti:

''İndirim yaparken, kafa karıştıracak hiçbir şartımız yok. Biz Türkiye'nin en genç havayolu olarak, İzmir'i Anadolu ve Avrupa'ya en güzel hizmetle bağlamak için yola çıktık ve büyük ilgi gördük.''

Ramazan süresinde bütün havayolu şirketlerinin çeşitli indirimler yaptığını hatırlatan Demirtaş, ''Ama görülüyor ki her indirimde ya kısıtlı koltuk ya da çeşitli sınırlamalar var veya açıklanan fiyatlara vergi ve harçlar dahil değil. İZair uçuşlarında ise asla böyle bir kısıtlama yok'' dedi.

Haftada 178 seferde 2670, bütün ramazan boyunca ise 8010 bileti 35 YTL'den satışa sunacaklarını kaydeden Demirtaş, şöyle konuştu:''Çok geniş bir kitleye, çok uygun fiyatlarla uçma imkanı sunuyoruz. Bunu yaparken yolcuyu sıkıştırırsanız, ikramda değişikliğe giderseniz, biletini şu tarihte bu tarihte al derseniz olmaz. Ya da vergi veya harçlar, yolcunun kafasını karıştırmaktan başka bir şey değil. Kaşıkla verip, kepçeyle almak olmaz. Bu yüzden hiçbir şart olmadan, her şey dahil 8 bin bileti kapsayan bir kampanya düzenledik.''
aa
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2006 Pazartesi 17:21:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?