4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

SP, yeni yönetimini tanıttı

13 Kasım'da il kongresini yapan Saadet Partisi İzmir İl Teşkilatı, yeni yönetim kurulu üyelerini kamuoyuna tanıttı.

SP Genel Başkanı Recai Kutan'ın katılımıyla 2. Olağan Kongresi'ni gerçekleştiren İzmir İl Teşkilatı görev dağılımını tamamladı. Dün yeni yönetim ve başkanlık divanı üyeleri, İTO lokalinde düzenlenen basın toplantısı ile basına tanıtıldı.

Toplantıda SP İl Başkanı ve Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Şerafettin Kılıç, Saadet Partisi'nin Milli Görüş hareketinin tek temsilcisi olduğunu belirtti. Siyasi parti olarak gördükleri yanlışlara, hatalara dikkat çekmenin ve çözüm önerileri sunmanın görevleri olduğunu bildiren İl Başkanı Kılıç, bundan sonra da yapıcı muhalefeti sürdüreceklerini ifade etti.

İzmirliler'in rahat, planlı ve çağdaş hizmetlerle donatılmış bir kentte yaşamasını sağlayacak hizmetlere layık olduğunu kaydeden Kılıç, vatandaşın yerel yönetimden beklediği ihtiyaçlara cevap verilmesi gerektiğine işaret etti. Saadet Partisi İzmir İl Yönetim Kurulu üyeleri şu isimlerden oluşuyor:

"Şerafettin Kılıç, Bayram Sakartepe, İsmail Öztürk, Mehmet Kumral, Sinan Hayrettin Kam, Kamil Bilgili, Ali İntaş, Mehmet Ali Özüdoğru, Bayram Akgün, Turhan Tutumlu, Hasan Akgül, Tahir Öztürk, Cem Yangınoğlu, Ali Karakoç, Cenk Kılıç, Suna Canıtez, Mustafa Başoğlu, Ali Sabancı, Mustafa Yalçın, Mümin Çirkin, Emine Özüdoğru, Ahmet Akdoğan, Mehmet Alpat, Hulki Tabak, Mehmet Emin Korkmaz, İlhami Çakar, Yusuf Polat, Muhittin Bastan, İlhan Altay, Kemal Öge."
İl Disiplin Kurulu üyeleri ise, Mustafa Korkmaz, Seyit Ali Karayel, Ali Erduran, Satılmış Topal, Fatma Özüdoğru olarak belirlendi.

.
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2005 Cuma 04:13:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?