4
Mayıs
2024
Cumartesi
EĞİTİM

Eğitim Bir-Sen'den yarışma

Kütahya'da, Eğitim Bir-Sen, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle "Öğretmenlik Hatıraları" konulu yarışma açtı. Eğitim Bir-Sen Kütahya Şube Başkanı Hıdır Yıldırım, yarışmanın emekliler de dahil tüm öğretmenlere açık olduğunu dile getirdi.

Yarışmaya katılacak eserlerin sendikanın Kütahya şubesine elden, e-mail, faks veya mektupla ulaştırılabileceğini vurgulayan Yıldırım, "Yarışmanın kuralı gereği yazılar daktilo yahut bilgisayarla yazılmış olmalı, uzunluğu beş sayfayı geçmemelidir. 'Öğretmenlik Hatıraları' ana başlığı altına girebilecek düzyazıların türü serbesttir" dedi.

Yarışmaya son katılım tarihinin 1 Kasım 2005 olduğunun altını çizen Yıldırım, "Şubemiz tarafından oluşturulacak jüri, ilimizin 1., 2. ve 3.'sü ile üç adet mansiyon ve 1 adet de jüri özel ödülünü belirleyecek ve il birincisi seçilen eser genel merkeze gönderilecektir. Türkiye genelinde dereceye giren eserler ise 81 ilin birincileri arasından genel merkezimiz tarafından oluşturulan jüri tarafından seçilecektir. Şubemiz ilimizde dereceye giren yarışmacılara ayrıca ödüller verecektir" şeklinde konuştu.

Ödül töreninin 24 Kasım Öğretmenler Gününde Ankara'da yapılacağı, birinciye 3 bin YTL, ikinciye 2 bin YTL, üçüncüye de bin YTL para ödülü verileceği bildirildi. Ayrıca mansiyon ve jüri özel ödülü için ise 500'er YTL ödül verileceği belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2005 Pazartesi 16:16:27
Güncelleme :18 Ekim 2005 Salı 16:28:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?