3
Mayıs
2024
Cuma
EKONOMİ

Beklenen fuar 15 Ağustos'ta

Kütahya Dumlupınar El Sanatları ve Ticaret Fuarı'nın 15 Ağustos tarihinde açılacağı bildirildi. Kütahya Belediyesi'nin ihale ile Kütahya Matbaacılık Anonim Şirketi'ne verdiği fuarda, yüzlerce firma stand açarak mamullerini tanıtacak.

Fuarların toplum hayatında eğlence, kültürel ve ticari bakımdan önemli bir yeri olduğunu belirten Kütahya Matbaacılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Varol, "Tarih, kültür ve sanat şehri olan Kütahya'da fuar bu yıl 31. defa kuruluyor.

Halkın eğlenme, dinlenme ve alışveriş ihtiyaçlarına cevap verecek kapasitede geliştirilen fuar, bu yıl 17 gün açık kalacak. Geçen yıl 250 firmanın katıldığı fuarı yaklaşık 325 bin kişi ziyaret etmişti.

Bu yıl Türkiye ile dünya çapında firmaların katılmasıyla ziyaretçi sayısının üst seviyeye çıkacağını tahmin ediyoruz. Fuarda televizyonların canlı yayınları, konserler, tiyatro, şölenleri, gösteriler yapılacak. Fuarımız, lunapark ve diğer eğlencelerle sadece Kütahya'nın değil, çevre il ve ilçelerin de ilgi odağı haline gelecek" dedi.

Varol, fuarın 31 Ağustos tarihine kadar açık kalacağını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2005 Perşembe 14:05:55
Güncelleme :4 Ağustos 2005 Perşembe 14:11:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?