18
Mayıs
2024
Cumartesi
EKONOMİ

KÜGİAD'ın yeni yönetiminden toplantı

Kütahya Genç İşadamları Derneği'nin  yeni yönetimi iş başı yaptı. 

Dernek başkanlığına seçilen Umut Eski, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilk toplantısını yaparak kamuoyunu bilgilendirdi. Derneğin Kütahya'nın gözü ve kulağı olduğunu kaydeden Eski, "Bütün arkadaşlarım taşıdıkları mesuliyetin bilinciyle Kütahya ekonomisi için çalışacaktır. 

Bu saatten sonra 'Kütahya bize ne verecek' yerine, 'Kütahya'ya ne vereceğiz' diye düşünmeliyiz. KÜGİAD Yönetim Kurulu olarak ilk toplantımızı dernek binamızda gerçekleştirdik ve görev dağılımımızı yaptık. 

Mithat Delen başkan yardımcısı, Mustafa Aktaş basın yayın ve halkla ilişkiler sorumlusu, Erol Akdemir KOBİ geliştirme ve ticari fuarlar sorumlusu, Volkan Turgut maliye ve ticari işler sorumlusu, Murat Ersunar odalar ve STK sorumlusu, Ayla Girgin ve Birsel Güzen KÜGİAD bayan platformu sorumluları, Mustafa Aktaş ve Ayla Girgin de bürokratik işler sorumluları olarak görev yapacaktır" dedi.
.
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2006 Perşembe 17:50:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ramazan Volkan ÖNCÜ IP: 88.229.147.xxx Tarih : 10.10.2007 15:22:20

İlk başta bu derneğin gerçekten güzel işler yapacağına inanıyorum herkese başarılıar.Özellikle Mithat Delen Bey'e başarılar diliyorum