3
Mayıs
2024
Cuma
EKONOMİ

Esnafa 'teknoloji' çağrısı

Kütahya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Kenan Eskiçubuk, esnafın teknolojik gelişmeleri yakından takip etmesi gerektiğini söyledi. Türkiye'nin ekonomik anlayışının her geçen gün değiştiğini belirten Eskiçubuk, "Artık esnaf ve sanatkarımız teknolojik değişikliklere ayak uydurmalı. Esnaflarımız, teknolojinin her nimetinden yararlanmak için çaba göstermeli ve gelişmeleri yakından takip etmelidir. Gelişen teknolojik şartlarla birlikte, insanların ekonomik anlayışları da değişiyor" dedi.

KESOB olarak web sitesi oluşturduklarını ifade eden Eskiçubuk, "www.kutesob.gov.tr adlı web sitemiz hizmete girdi. Web sayfamıza girenler, hem esnaflarımızla ilgili bilgilere ulaşacak, hem de ilimizin diğer güzellikleriyle tanışmış olacaklar. Kültürel, tabii ve tarihi zenginliklere sahip Kütahya'nın elektronik ortamda tanıtılabilmesi için birlik olarak, zengin içerikli bir web sitesi hazırladık. E-posta yoluyla dünyanın her yerinden yapılan başvurular seri bir şekilde cevaplanacak. Sitemizde bulunması arzu edilen kaynak ve dokümanlara açığız" diye konuştu.

Eskiçubuk, web sayfalarında ensafla alakalı kanun, tüzük ve genelgelerin de yer aldığını ifade ederek, esnafı çağın gerisinde bırakmamak için çalıştıklarını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2005 Çarşamba 11:59:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?