3
Mayıs
2024
Cuma
EKONOMİ

Fuara nur yağdı...

Kütahya'da bu yıl 31.'si düzenlenen Dumlupınar El Sanatları ve Ticaret Fuarı, ucuz alışveriş yapmak isteyen vatandaşların akınına uğradı. Özellikle atlet, çorap, kumaş pantolon ile ayakkabıda ucuzluğun yaşandığı Dumlupınar El Sanatları ve Ticaret Fuarı, müşterilerle dolup taşıyor.

Vatandaşlar, "Burada 10 milyon liraya satılan mevsimlik ayakkabılar, mağazalarda 20 milyon lira. Fuardaki diğer ürünlerin fiyatları da hemen hemen yarı yarıya. Durum böyle olunca ihtiyacımız olmasa bile alışveriş yapıyoruz" dedi.

Büyükler, Afyonkarahisar, Uşak, Eskişehir ve Bilecik'ten gelen yüzlerce esnafın standlarından ucuz alışveriş yapmanın tadını çıkartırken, çocuklar ise kurulan lunaparkta gönüllerince eğleniyor.
Fuarın 31 Ağustos'a kadar açık kalacağı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2005 Perşembe 13:29:19
Güncelleme :18 Ağustos 2005 Perşembe 13:31:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cemile baştürk IP: 85.96.77.xxx Tarih : 28.08.2005 19:13:56
16 yıldan beridir gitmiyorum fuara ama çocukluğumda okadar çok seviyordumki gitmeyi hele hele lunaparkda eğlenmesi çok güzel olurdu arasırada takılara bakardık babam bazan yüzük falan alırdı çok sevinirdim.her zaman götürmezdi babam panayır para yir derdi :))çok kızardım ozamanlarda ama şimdi gülerek hatırlıyorum sözlerini doğru söylüyormuş.evliliğim dolayısıtla antalyaya yerleştim hiç fırsatım olmadı fuar zamanında gelmek.kütahyamızda bu gibi etkinliklerin dahada fazla olmasını isterim yılın 1 ayını sığdırılmamasını isterim.saygılar