4
Mayıs
2024
Cumartesi
EKONOMİ

Madalyalı hindi ilgi çekiyor

Kütahya'da bir esnaf, dükkanının vitrininde teşhir ettiği hindiye, "Miss Turkey 2005 Kainat Güzeli" yazılı madalya taktı.

Ulu Camii Caddesi üzerinde et ürünleri satan Birol Babanoğlu, 8 kiloluk bir hindiyi temizledikten sonra işyerinin vitrinine yerleştirdi. Babanoğlu, hindinin üzerine "Miss Turkey 2005 Kainat Güzeli" yazıp, bir de madalya taktı.

Hindinin herkesin ilgisini çektiğini belirten Babanoğlu, "İlgi çekmek için temizlenmiş bir hindiyi vitrine koyarak, 2005 yılının kainat güzeli olduğunu belirten bir yazı astım. Hatta bazı müşterilerim 'Türkiye güzelinin tacı nerede?' diye soruyor. Kafası olmadığı için taç takamadım. Bunun yerine hindinin göğsüne nazar boncuğu ve bir gümüş madalya taktım. Bunu yapmaktaki amacım, müşteri çekmek. Biz küçük esnaflar büyük marketlerle rekabet edebilmek için sürekli fikir geliştirmek zorundayız" dedi.

Babanoğlu, yaptığı yenilik sayesinde işlerinin arttığını bildirdi. Bazı kişilerin vitrindeki hindiyi uzun süre izleyip fotoğraf bile çektiğini ifade eden Babanoğlu, hindinin yılbaşı gecesine kadar vitrinde kalacağını söyledi.

.
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2005 Cuma 15:19:45
Güncelleme :23 Aralık 2005 Cuma 15:25:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?