8
Mayıs
2024
Çarşamba
SAĞLIK

Salihli'de ücretsiz göz muayenesi

Salihli'ye bağlı köylerde 400'e yakın vatandaş, Salihli Kasaba ve Köyleri Yardımlaşma Eğitim ve Tanıtım Derneği ile İzmir Batıgöz, Göz Sağlığı ve Lazer Dal Merkezi ekipleri tarafından göz taramasından geçirildi.

Eski İtfaiye karşısında bulunan Alkent Tesisleri'ne ait binada gerçekleştirilen göz muayenesine, Özel Batıgöz Göz Sağlığı ve Lazer Merkezi'nden Opr. Dr. Gökhan Dinçer, hemşire Özlem Conkara, laborant Ferhat Kunat, Personel Müdürü Adnan Özer, Bilgi İşlem ve Kalite Yöneticisi Rima Merhem, Halkla İlişkiler Müdürü Selda Çakıroğlu ve Deniz Alhan ile tekniker Hüsnü Binbaş katıldı. Konuyla ilgili bilgi veren Opr. Dr. Dinçer, dernek tarafından tespit edilen ve muayene olan vatandaşlarda birçok rahatsızlık tespit ettiklerini söyledi. Dinçer ayrıca, bu sağlık hizmetinden yararlanamayan vatandaşlar için 8 Nisan'da tekrar Salihli'de sağlık taraması gerçekleştireceklerini söyledi. İkinci sağlık taramasına ise Prof. Dr. Erol Yıldırım ve Batıgöz Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Söyler'in de katılacağı belirtildi.

Salihli Kasaba ve Köyleri Yardımlaşma Eğitim ve Tanıtım Derneği Başkanı Mehmet Candan, ücretsiz göz taramasından dolayı Özel Batıgöz Göz Sağlığı ve Lazer Merkezi çalışanlarına çiçek vererek teşekkür etti.

.
Yayın Tarihi : 30 Mart 2006 Perşembe 12:23:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?