6
Mayıs
2024
Pazertesi
EĞİTİM

Öğrencilere güzel hediye

Bodrum'a bağlı Turgutreis Belde Belediye Başkanı Ali Server Yazgan, Zeyyat Mandalinci İlköğretim Okulu'na piyano hediye etti.

Son yıllarda sanat alanındaki atılımlarıyla dikkat çeken turizmin gözde merkezlerinden Turgutreis'te, Belediye Başkanı Yazgan, Zeyyat Mandalinci İlköğretim Okulu'na piyano hediye etti. Başkan Yazgan tarafından 1500 YTL'ye alınan elektronik piyano, öğrencilerle birlikte Zeyyat Mandalinci İlköğretim Okulu Müdürü Ali Özsöylemez'e teslim edildi. Okul Müdürü Ali Özsöylemez, piyano kursunu açtığı ve her zaman okula destek verdiği için Başkan Yazgan'a teşekkür etti. Yazgan aynı zamanda, Turgutreis Belediyesi tarafından kasım ayında ilkokul öğrencilerine yönelik ücretsiz açılan ve 51 minik piyanistin eğitim gördüğü piyano kursunda, minik öğrenciler için 2 bin 500 YTL değerinde olan ayaklı profesyonel piyano aldı.
Sanat kurslarına ve okullara desteklerinin süreceğini belirten Turgutreis Belediye Başkanı Ali Server Yazgan, "Belediye bünyesinde oluşturduğumuz kursumuzda, bundan sonra öğrencilerimiz yeni piyanolarıyla eğitim görecek. Aynı zamanda Zeyyat Mandalinci İlköğretim Okulu öğrencilerinin de artık okulda çalabileceği ve öğrenebilecekleri bir piyanoları oldu. Okulda uygulamalı olarak müzik derslerinde piyano eğitimi alacaklar. Öğrenciler ilgi gösterirse değişik sanat alanlarında kurslar açmayı planlıyoruz. Geleceğin iyi sanatçıları Turgutreis'ten yetişecek. Turgutreis'i sanatın ve kültürün merkezi haline dönüştüreceğim" dedi.

.
Yayın Tarihi : 15 Mart 2006 Çarşamba 17:43:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?