8
Mayıs
2024
Çarşamba
EKONOMİ

Helikopterle emlak hizmeti

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde, bir emlak bürosu müşterilerine helikopterle hizmet veriyor. Ortaca İlçesi'nde 1 ay önce yeni bir emlak bürosunun açılışını yapan Ortaca Emlak'ın sahibi Kazım Aysel, açılışta verdiği sözü yerine getirerek müşterilerine helikopterle hizmet verecek.

Satın aldığı helikopteri karayoluyla Ortaca İlçesi'ne getiren Aysel, müşterilere daha iyi hizmet verebilmek için teknenin ardından şimdi de helikopter satın aldığını söyledi.

Emlak müşterilerine havadan ve denizden de Ortaca'yı tanıma imkanı sağladığını belirten Aysel, "Bir ay önce yeni açtığım emlak bürosunun açılışında verdiğim sözlerini yerine getirmeye çalışıyorum. Müşterilerime hem denizden hem de havadan gayri menkulleri tanıtacağımı söylemiştim. Yeni aldığım tekneyi Köyceğiz Gölü'ne indirdim ve bugün de yeni aldığım helikopteri karayoluyla Ortaca İlçesi'ne getirdim. En kısa zamanda helikopter pistini hazırlayıp uçuşlara başlayacağız. Vermiş olduğumuz sözleri tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2005 Pazartesi 15:47:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa kılıç IP: 212.156.220.xxx Tarih : 26.09.2005 16:16:57
parayı bol bulup bol harcama dar günlerini ben hatılatacağım sana bir ekmek parasına bile muhtaçken şimdi atalarımızın kan dökerek aldığı güzel memleketimizi elin gavurlarına satarak kısa süreli para kazandığınızımı zannediyorsun..kazım abi kendine gel başklarının ve paranın kölesi olma. aldığın her malın hesabını huzuru ilahide vereceksin