6
Mayıs
2024
Pazertesi
KÜLTÜR/SANAT

Bodrum'da caz rüzgarı esti

Ray Charles, Bill Cosby, Tina Turner, Frank Sinatra gibi ünlü isimlerle aynı sahneyi defalarca paylaşan dünyaca ünlü usta caz sanatçısı Keisa Brown, Bodrum'da hayranlarıyla bir araya geldi. 

Son Prodüksiyon organizasyonu ile bu sezon Bodrum'un ünlü mekanlarında sahne alacak olan caz sanatçısı Keisa Brown, Bodrum'u çok sevdiğini ve burada olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Bodrum çok sakin ve eğlenceli bir yer" dedi. Sahnedeki şovlarıyla da beğeni toplayan ünlü sanatçı Brown, Diamond Of Bodrum'da verdiği konserde turistleri coşturdu. 

Bu sezon Bodrum Marina Yat Kulüp'te ve Rixos Otel'de sahne alacak olan Keisa Brown, sahnede, Bill Clinton'la yaşadığı bir anısını da anlattı. 

Sahne aldığı bir mekana gelen ABD'nin eski başkanı Bill Clinton'un Brown'un şarkı söylediği esnada yanındakiyle sohbet etmesi üzerine Başkan'ı uyardığını belirten Brown, 
"'Sus. 8 yıldır ben seni dinledim, şimdi sen beni dinle' dedim ve çok şaşırdı" diye konuştu. 

Ünlü sanatçıyı Bodrum'a getiren Son Prodüksiyon yetkilileri Ozan Eşiyok ile Ali Önderol, "Bodrum Türkiye'nin, Kesia Brown ise cazın starı; 2 starı buluşturuyoruz ve herkesi Bodrum'a caz dinlemeye davet ediyoruz" dedi. 

Yaklaşık 7 yıldır Türkiye'de bulunan Kesia Brown, çalışmalarına İstanbul'da devam ediyor.
.
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2006 Perşembe 12:30:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?