6
Mayıs
2024
Pazertesi
KÜLTÜR/SANAT

Mankenden kaymakama gaf

Marmaris'te turizm öncesi yapılan turizm fuarlarından birisi olan Yiyecek, İçecek ve Otel Ekipmanları Fuarı (TUREX ORGEF) ziyaretçilerine kapılarını açtı.

Turizm fuarının açılışına ünlü manken Doğa Bekleriz'in "politikacı" gafı damgasını vurdu. Tanıtımını yaptığı standında Marmaris Kaymakamı Abdurrahman Koçoğlu ile bir oyun oynayan güzel manken oyundan sonra Kaymakam Koçoğlu'na " Allah'tan bütün politikacıların sizin gibi olmasını diliyorum" dedi. İlk önce güzel mankene bir şey söylemeyen Kaymakam Koçoğlu, kısa bir süre sonra mankenin kulağına eğilerek, "Yanlışınız var, ben politikacı değilim kaymakamım, devlet görevlisiyim" dedi.

Marmaris'in önde gelen fuarcılık firmalarından Atılım Ajans'ın organize ettiği Turizm Ekipmanları ve Yiyecek İçecek Fuarı'nın 16'ncısı bugün Marmaris Kaymakamı Abdurrahman Koçoğlu ve ünlü mankenler Doğa Bekleriz ile Meral Kaplan tarafından açıldı. Marmaris Martı Otel ve önündeki plaja kurulan dev çadırdaki yiyecek içecek fuarında ürünlerden çok ünlü mankenler ilgi gördü. Marmaris Martı Otel'de düzenlenen Güney Ege Bar, Yiyecek, Otel Ekipmanları fuarı yerli Cameron Diaz olarak üne kavuşan Meral Kaplan ve podyumların beğenilen ismi Doğa Bekleriz'i ağırladı. Açılışın ardından firmaların standlarını Marmaris Kaymakamı Abdurrahman Koçoğlu'na tanıtan Doğa Bekleriz, fuarı ziyaret edenlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Sempatik ve cana yakın tavırlarıyla ziyaretçileri kendine hayran bırakan güzel manken Kaymakam Koçoğlu'nu adeta markajına alarak bir an olsun yalnız bırakmadı.
Fuarda standları tek tek gezen Kaymakam Abdurrahman Koçoğlu ünlü manken Doğa Bekleriz'in oyun teklifi üzerine zor anlar yaşadı. Sempatik mankenin ricası kırmayan Kaymakam Koçoğlu, ünlü mankenin görev aldığı standdaki "denge" oyunuyla terledi. Küpleri denge düzeneğine düşmeyecek şekilde dizmek için yoğun çaba sarf eden Kaymakam Koçoğlu, güzel mankenin de yardımıyla oyunu başarıyla tamamladı.

4 gün sürecek Turizm Ekipmanları ve Yiyecek İçecek Fuarı'nda turizm endüstrisinin 25 iş kolunda faaliyet gösteren 85 firma ve 300 markayla görücüye çıktı. Güney Ege Bölgesi'ne, Rodos ve 12 adalara hitap eden ve her günü etkinliklerle dolu Turizm Ekipmanları ve Yiyecek İçecek Fuarı'nı organize eden Atılım Ajans'ın sahibi Mevlüt Başekin, "Turizm sektöründeki gelişmeleri yakından takip etmek isteyen yerli ve yabancı katılımcılara 16. kez kapılarını açacak olmaktan memnuniyet duyuyoruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 2 Mart 2006 Perşembe 19:34:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?