6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Çek-senet mafyasına baskın

Muğla Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Fethiye'de yaptığı “Zincir Operasyonu” kapsamında zorla çek-senet tahsilatı yaptıkları iddia edilen 15 kişi gözaltına alındı.

Muğla ve Fethiye Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 3 aydır takibe aldıkları 15 kişiyi 150'den fazla polisin katıldığı “Zincir Operasyonu” ile gözaltına aldı.

Fethiye'de 20'ye yakın vatandaşın şikayeti sonrasında, “Zor kullanarak çek-senet tahsilatı yaptıkları” iddiası ile gözaltına alınan 15 kişinin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda 2 tabanca, 2 ruhsatsız tüfek ve çok sayıda çek-senet ele geçirildi.

Muğla Emniyet Müdürü Mehmet Emin Körpe, turizm sezonuna girerken suç örgütlerine karşı mücadeleyi sürdürdüklerini belirterek, “ Halkımızın ve turistlerin huzur içerisinde olmaları ve güvenli tatil geçirmeleri için tedbirlerimizi artırarak alıyoruz” dedi.

Fethiye'de 3 ayı aşkın süredir takip ettikleri suç örgütünün 15 elemanını yakaladıklarına da işaret eden Körpe, “2 tabanca, 2 ruhsatsız tüfek ve çok sayıda çek-senet ele geçirildi. Silahla tehdit, adam kaçırma, işyeri kundaklama gibi suçları işleyen bu kişiler operasyon kapsamında gözaltına alındı” diye konuştu.
aa
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2006 Pazartesi 13:12:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?