6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Muğlaspor Çakır'la devam edecek

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi takımlarından Muğlaspor, geçen sezonun son haftalarında göreve gelen Teknik Direktör Zeki Çakır ile 1 yıllık sözleşme yeniledi.

Kulüp Başkanı Mustafa Hükkamoğlu, Teknik Direktör Zeki Çakır ile yeniden anlaştıklarını belirterek, "Bu sezon hedefimiz play off, hocamızla bu hedefimize ulaşmayı hedefliyoruz. İç transferde Görkem, Barış, Sinan ve Mehmet ile görüşmelerimiz sürüyor, Fatih ve Rasim ile ise birer yıllık sözleşme yeniledik. Transfer çalışmalarımızı da kısa sürede tamamlayarak sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" diye konuştu.

Bu yıl ligde kalmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Teknik Direktör Zeki Çakır ise, "İyi bir takım kuracağız. Yeni sezon öncesi büyük hedeflere koşma düşüncesindeyiz. Kaleci antrenörü Ahmet Karafırtınalar ve Sayit Demircan ile çalışmaya devam edeceğiz. Bu sene yardımcı antrenör olarak görev yapacak Bekir Limanlar aramıza yeni katıldı. Önemli olan takım olabilmek. Yapacağımız transferlerde az hata yapmak istiyoruz. Altyapıdan ise şu anda profesyonel takıma gelecek futbolcu şu anda görünmüyor. Bizler altyapıya büyük önem vereceğiz" dedi.
.
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2006 Perşembe 22:37:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?