6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Muğlaspor deplasmandan puansız döndü

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 2. Klasman Grubu'nda yer alan Adana Demirspor, Muğlaspor'u 1-0 yenerek, haftalar sonra sahasında kazanmanın mutluluğunu yaşadı.
Mavi-lacivertli futbolcular, yöneticiler ve taraftarlar, galibiyet sonrası saha içinde ve tribünde büyük sevinç yaşadı. Teknik Direktör Müjdat Karanfilci de, kalesinde devleşerek mutlak golleri önleyen Okan Kopan'ı öperek kutladı. Karanfilci, Muğlaspor galibiyetinden sonra oynayacakları 2 maçtan mutlak 4 puan çıkarmaları gerektiğini söyledi. Karanfilci, iç sahada kazanamamanın verdiği bir stresle mücadele ettiklerini ve iyi oynamamalarına rağmen kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Kaleci Okan'a çok teşekkür ediyorum. Maçı kurtaran adam o oldu. Bugün Okan kurtarır, yarın başka bir arkadaşı kurtarır. Biz bir bütünüz. Ama gerçekten Okan çok iyiydi. Diğer arkadaşlarının yaptığı hataları da kapattı. İşte futbol bu. İnşallah bundan sonra kazanma serimiz devam edecektir. Çünkü bu maç gerçekten bizim için sınırda bir maçtı. Şimdi Yeni Turgutlu'ya gideceğiz. Sanıyorum, bu maç ondan daha kolay olacaktır. Son 3 maçtan 9 puan hedefliyordum. 3'ünü aldık. Şimdi iki deplasman maçı var. Marmaris'e yenilmemek şartıyla 4 puan daha çıkarabilsek, klasman grubundan çıkabiliriz" dedi.
Kaleci Okan Kopan da, 2 hafta yedek beklediğini, ancak buna rağmen antrenmanlarını aksatmadığını ifade ederek, "Demirspor'a gönül veren binlerce insan var. Taraftarlarımız özellikle kötü günümüzde yanımızda oluyor. Onları mutlu etmek, onları mutlu evlerine göndermek en büyük prim. Biz bir takımız. Bugün ön plana ben çıktım ama arkadaşlarımın mücadelesi iyiydi. Ben profesyonelim. 2 hafta yedek kalmam hocamın takdiriydi" diye konuştu.
Kulüp Başkanı Adem Atılgan ise bu sefer kötü oynayıp kazandıklarını ifade ederek, "İzmirspor maçında da iyi oynadık mağlup olduk. İyi oynadığımızda puan vermiyorlar. Gönlümüzden geçen bu gruptan çıkmak. Kim yenilmek ister, kim yukarı çıkmak istemez. Sakatlık ve cezalılar nedeniyle Emrah'ı deniyoruz, Mehmet Türk'ü deniyoruz. Fırat'ı oynatıyoruz. Amacımız iskeleti koruyup Demirspor'u daha iyi yere getirmektir. Hakem ise, ilk yarı normal, ikinci yarı değişmiş gibiydi. Hakemlerden yüreğimiz, dilimiz yandı. Bu takımın kötü olmasından dolayı en çok Aytaç Durak'a ve bir avuç seyirciye üzülüyoruz. Hedef ne olursa olsun Adana'dan boynu bükük gitmek çok kötüydü. İlk defa böyle gülerek çıkıyorum" dedi.
.
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2006 Pazartesi 05:13:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?