6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Turgutreisli yelkenciler kupa bekliyor

Turgutreis’te bu yıl ikincisi düzenlenen “Kış Trofesi 2. Ayak Yelken Yarışları” na Turgutreis Bodrum Yat Kulübü’nden 14 sporcu katılacak.

Turgutreis Doğuş Marina, Turgutreis Belediyesi ve Turgutreis Bodrum Yat Kulübü tarafından 2. si düzenlenecek olan yarışlara 7-14 yaş arasında tüm Muğla Yarımadası’ndan 75 yelkenci katılacak.

Turgutreis Bodrum Yat Kulübü yarışlara bu yıl iddialı hazırlandı. Yarışlara bu sene 14 sporcuyla katılacak olan TBYK, yarışlardan kupayla dönmeyi hedefliyor. Turgutreis Belediyesi tarafından 2004 yılında kurulan yelken kulübü, kısa zamanda yetiştirdiği başarılı sporcularla yelken sporuna başarılı denizciler kazandırıyor.

Hedeflerinin bu yıl ilk beşe girmek olduğunu belirten Turgutreis Bodrum Yat Kulübü Hocası Meltem Özer “ Yeni bir kulüp olmamıza rağmen kısa sürede başarılı sporcular yetiştirdik. Bu sene yarışlarda ilk beşe girerek kupa almayı hedefliyoruz. Kulüp olarak yarışlara iyi hazırlandık, desteklerinden dolayı Turgutreis Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz” dedi.

.
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2006 Çarşamba 17:16:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?