6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Turgutreis çim sahasına kavuşuyor

Muğla 1. Amatör Küme Ligi’nde 22 yıldır mücadele eden Turgutreis Belediyespor, 2008 yılında yeni çim sahasına kavuşacak.

Turgutreis Belediyespor Futbol Takımı’nın ve teknik heyetin 22 yıllık çim saha hasreti sona erecek. Amiral Turgutreis Stadı’nda çimlendirme çalışmalarının 2007 yılının sonlarına doğru başlanması ve 2008 yılında yeni sezona çim saha ile girilmesi hedefleniyor.

Turgutreis Belediyesi tarafından gerçekleştirilen “Çim Saha Projesi” nin 150 bin Ytl’ye (150 milyar) mal olacağı, projeyle birlikte soyunma ve hakem odalarının yenileneceği belirtildi. Yıllardır futbolcuların toprak sahada mücadele ettiğini ve bunun futbolcu sağlığı açısından da riskli olduğunu belirten Turgutreis Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Server Yazgan “ Projeyle birlikte 22 yıllık çim saha hasretine son vermek istiyoruz. Proje, soyunma odaları ve hakem odalarının yenilenmesiyle birlikte yaklaşık 150 bin Ytl’ye mal olacak.

2008 sezonuna yeni çim saha ile girmeyi hedefliyoruz. Çim sahamıza kavuştuktan sonra ise hedefimiz 3. Lig’e yükselmek olacaktır. Aynı zamanda çim sahanın beldemize kazandırılmasıyla büyük futbol takımlarının kamp merkezi olarak tercih edeceklerinden de eminiz. Çünkü Turgutreis şartlarının uygunluğu kazandırılacak çim sahayla bir bütün olacaktır. ” dedi.

.
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2006 Salı 01:14:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?