6
Mayıs
2024
Pazertesi
YAŞAM

Akp kongresinde kavga

AKP Muğla Merkez İlçe Kongresi`nde çıkan kavgada, 1 kişinin bıçakla yaralandığı iddia edilirken, 5 kişinin de darp edildiği bildirildi.

Muğla İl Özel İdaresi Kongre Salonu`nda gerçekleşen ve toplam 430 delegenin oy kullandığı seçimlerde, 383 oy geçerli sayıldı.

Seçimlerde, adaylardan Celal Karakaş 177 oy aldı. İlyas Yolcu ise 206 oy alarak AK Parti Muğla Merkez İlçe Başkanı seçildi.

Seçimin ardından bazı delegeler arasında yaşanan sözlü sataşma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Yaşanan kavgada, Muğla İl Genel Meclisi Başkanı Çağrı Alper ile AK Parti Muğla İl Başkanı Mehmet Nil Hıdır`ın da aralarında bulunduğu 5 kişi darp edildi.

Kavgada, parti yöneticilerinden Emrah Çay'ın da bıçakla yaralandığı iddia edildi.

Polis ekipleri, kavgayı güçlükle ayırırken, 5 kişiyi gözaltına aldı. Kavgada yaralananlar ise Muğla Devlet Hastanesi'ne tedavi altına alındı.

AK Parti Muğla İl Başkanı Mehmet Nil Hıdır, şunları söyledi: "Kavgada 4 arkadaşımız darp edildi, yönetim kurulu üyemiz Emrah Çay bıçaklandı. İl genel meclisi başkanı Çağrı Alper`in de dudağı patladı. Olayla ilgili ne gerekiyorsa yapılacak. Öte yandan Muğla Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, kendilerine bir bıçaklanma olayının intikal etmediğini iddia ederek, Çıkan kavgayla ilgili hastaneye başvuranlar darp edildiklerini beyan etmişlerdir.

A.A.
Yayın Tarihi : 17 Mart 2006 Cuma 21:26:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?