6
Mayıs
2024
Pazertesi
YAŞAM

Senar ölümden döndü

TÜRK Sanat Müziği'nin eskimeyen sesi Müzeyyen Senar, ehliyetsiz sürücünün yol açtığı kazada hafif yaralandı. Ölümden döndüğünü söyleyen Senar, adak keseceğini, sadaka vereceğini belirtti. 

Geçen Temmuz'da 88 yaşına giren ve Bodrum'da doğum gününü kutlayan Müzeyyen Senar, villasının bulunduğu Konacık Beldesi'nden, arkadaşlarıyla birlikte denize girmek için, Bitez Beldesi'ndeki Aktur Tatil Sitesi'ne gitmek üzere bugün öğle saatlerinde yola çıktı. Yönetimindeki 48 TT 798 plakalı otomobille Yalıkavak yönünden Bodrum'a giden Burhan Çiftçi, kavşak ortasındaki refüje çarparak takla atarak yuvarlandı. Otomobil, bu sırada Bitez Kavşağı'nda kırmızı ışıkta bekleyen Senar'ın şoförü Ahmet Erçetin yönetimindeki 48 TZ 855 plakalı otomomobile sol arka tarafından çarptı. 

Aracın sol arkasında oturan Müzeyyen Senar'ın sol kolu ve sol ayağı incindi. Sanatçı, başka bir araçla Aktur Tatil Sitesi'ne giderek, programını bozmadı. Olayın şokunu bir süre yaşayan Senar, “Biz kırmızı ışıkta durmuştuk. Bir anda bir otomobilin takla atarak üzerimize doğru uçtuğunu gördüm. Bize çarptı. Verilmiş sadakamız varmış. Biraz kolum bacağım ağrıyor ama önemli değil. Ölümden döndüm. Üzerimde taşıdığım Allah yazılı künye ve nazar boncuğu beni korudu. Nazara geldik, hemen sadaka vereceğim, bir adak da keseceğim'' dedi. 

Kazadan sonra olay yerinde inceleme yapan polis Senar'ın otomobiline çarpan sürücü 42 yaşındaki Burhan Çiftçi'nin ehliyetsiz olduğunu saptadı. Kazadan yara almadan kurtulan çiftçi, bir süredir sürücü kursuna gittiğini ancak henüz ehliyet almadığını belirterek “Kavşağa girdiğimde birden direksiyon hakimiyetini kaybetmeye başladım ve aracın savrulduğunu fark ettim, çok üzgünüm'' dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Miliyet/Yaşar Anter
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2006 Pazartesi 14:55:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?