6
Mayıs
2024
Pazertesi
YAŞAM

Galatasaraylılardan şampiyonluk gecesi

Muğla Galatasaraylılar Derneği tarafından düzenlenen şampiyonluk gecesi, Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, yönetim kurulu üyesi Fatih Gökşen ve eski yönetici Ergun Gürsoy'un katılımıyla CNS Tesisleri'nde yapıldı. 

Gece, Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın saat 20.45'i gösterirken şampiyonluk pastasını kesmesiyle başladı. Havai fişek gösterilerinin de yapıldığı gecede sık sık Galatasaray marşları okundu. Üzerinde Fenerbahçe forması bulunan Emir ve Berk isimli iki Fenerbahçe taraftarının, Adnan Polat'ın yanına giderek, kendisini kutlaması dikkat çekti. 

Geceye ayrıca Adnan Polat'ın yeğeni olan Fenerbahçe kongre üyesi Alptekin Polat da katıldı. Burada bir konuşma yapan Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, gelecek yıl şampiyon olmaları halinde ilk kutlamayı Muğla'da yapacaklarını belirterek, "Şampiyonluk kolay olmadı. Bu sezon elde ettiğimiz şampiyonluk inancın, dürüstlüğün zaferidir. Bu şampiyonluk umarım birilerine ders olmuştur" dedi. 

Geceye katılan Galatasaraylı taraftarlar, Adnan Polat'a sık sık 'saat kaç' diye sorarken, Adnan Polat saat hikayesini anlattı. Polat, "Bu elimdeki saatin sarı renklisi olan değil de beyaz olanı vardı elimde. 4 hafta önce ben saat 20.45'de şampiyonuz dediğim zaman Hakan Şükür geldi ve 'Abi şu saatleri değiştirelim, şans getirsin' dedi. 

Şu anda onun saati benim kolumda, benimki onun kolunda" diye konuştu. Bu sırada yönetici Fatih Gökşen, Hakan Şükür'ü cep telefonundan aradı ve telefonu Adnan Polat'a verdi. Adnan Polat, telefonda Hakan Şükür'e Muğlalı Galatasaraylılar'a saat hikayesini anlattığını söyledi. 

Hakan Şükür de, telefonda yaptığı konuşmada, çok anlamlı bir şampiyonluk kazandıklarını belirterek, "Taraftarlarımızın bu desteklerini devam ettirmelerini diliyorum" şeklinde konuştu. 

Adnan Polat, bu saatlerin Galatasaray'ın şampiyonluk gecesinde satılacağını söyleyerek, "Hakan Şükür'ün ve benim saatimin Galatasaray şampiyonluk gecesinde açık artırma ile satılacağını duyduk. Hakan Şükür ile biz birer saatten olduk" ifadelerini kullandı. 

Bu arada, yaklaşık 500 taraftarın kişi başı 40 YTL ödeyerek katıldığı gecenin gelirinin Muğlaspor'a bağışlanacağı belirtildi.
.
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2006 Cumartesi 13:13:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
beste bayram IP: 81.214.114.xxx Tarih : 4.03.2007 15:34:51
merhabe ben gs nin fanatik taraftarıyım.Öncelikle gs yi çok seviyorum bütün maçlarını ve nostolajilerini çok seviyorum ve izliyorum.bjk ye dün yenildik.Ama olsun umudumuzu kesmeyelim ben hakan şükür arda turan hasan kabze hasan şaş tomas orhan ak necati ateş sabri sarıoğlu gelsin kaleyede mondragonu koyun inanın hariha bir pres olacak.