7
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

İzcilerden Pakistan'a yardım

MEB'in Türkiye genelinde Pakistan depreminde mağdur olanlara gönderilmek üzere başlattığı kuru bakliyat toplama kampanyasına katılan Silkar İlköğretim Okulu İzci Ünitesi öğrencileri, 15 çuval kuru bakliyat topladı.

Silkar İlköğretim Okulu İzci Ünitesi sorumluları Kahraman Arıkan, Serpil Küçükgüngör, Mesut Okşaş ve Hakan Orhon yönetimindeki 80 öğrenci, Pakistan depreminde mağdur olan vatandaşlar için toplam 15 çuval kuru bakliyat temin etti.

Öğretmenler ve öğrenciler, bu toplanan yardımları kamyonete yükleyerek İl İzci Kurulu Başkanlığı'na naklederlerken, izci grubunda bulunan öğrencilerin yaptıkları bu yardımdan dolayı oldukça mutlu oldukları gözlendi. Okul Müdürü Ali Yavaş konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Pakistan depremini yaşayan ve zor durumdaki kardeşlerimize yardım kampanyası çerçevesinde okulumuz İzci Ünite Liderleri rehberliğinde bu kampanyaya katıldık. Bu çalışma sonucu 15 çuval arasında kuru bakliyat toplandı" dedi.

Okulun İzci Ünitesi Lideri Kahraman Arıkan ise, "Bu hem okulumuz, hem okulumuzun bulunduğu mahalle açısından güzel bir olay. Bölgede yaşayan insanlar kıt kanat geçinen insanlar. Buna rağmen vatandaşlarımız gönüllerinden ne koptuysa bize verdiler" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2005 Perşembe 14:20:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?